Donderdag a.s. nieuwe cv-ketel, telefoongesprek Rob en wat verder ter sprake komt…

di. 6 juli 2010>> Vanmiddag afspraak gemaakt met de cv-monteur. Deze komt a.s. donderdag tussen 10- en 14 uur een nieuwe cv-/combiketel (verwarming en warm water) installeren. De huidige cv-/combiketel zit er al in sinds de oplevering van het centraal wonen complex, dus alweer 19 jaar. Hij is bovendien nogal storingsgevoelig en verbruikt vrij veel gas. De nieuwe ketel is niet alleen een stuk kleiner, maar het is tegelijk ook een hoogrendements-ketel (hr). Heb vervolgens vanmiddag alvast even de bergkast (waarin de nieuwe ketel geplaatst wordt) leeggeruimd. Was een hele klus, en alle rotzooi staat nu in de slaapkamer. Niet echt ideaal, maar er is geen andere oplossing.

Vanmiddag werd ik ook nog gebeld door goede vriend Rob, en hebben een bijna anderhalf uur durend gesprek gehad, waaronder ook over de in een aantal gevallen juist averechts werkende behandelmethoden in de reguliere geestelijke gezondheidszorg. In grote lijnen zijn we het over diverse dingen en maatschappelijke ontwikkelingen helemaal met elkaar eens. We kwamen uiteindelijk, via allerlei omzwervingen, ook weer te spreken over Mieke, hartsvriendin van Peggy, die me op Koninginnedag jl. op de Amsterdamseweg aansprak, waarna er een gesprekje ontstond. Alleen zo’n rumoerige omgeving als zo’n Koninginnedag-markt leent zich nou eenmaal niet om langer met elkaar van gedachten te wisselen over het gebeuren rondom Peggy. Het zou denk ik ook voor haar (ze hebben elkaar immers tien jaar gekend) goed zijn om alsnog eens verder met elkaar te praten. Jammer alleen dat er toen geen gelegenheid meer was om telefoonnummers uit te wisselen. Maar, ik heb hier, als ik het mij goed herinner, al eerder geschreven in mijn weblog van 1 mei jongstleden.

Vanavond in ieder geval nog even een uitgebreide douche nemen. Heb wel weer wat meer energie gekregen om dingen en aktiviteiten te ondernemen. Al voel ik daarbij wel al gauw aan als ik weer eventjes wat gas terug moet nemen. Ik weet niet of ik er vanavond nog toe kom om verder te gaan aan de Website van Peggy, maar we zien wel….

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: