Verslag over laatste bezoekje aan Peggy van 27-12-2009 bijgewerkt en opnieuw geplaatst.

8-7-2010 >> Het is weliswaar een latertje geworden voor deze keer, maar ik heb daarnet een bijgewerkte versie van het verslag van mijn laatste bezoekje aan Peggy in Hoofddorp van 27 december vorig jaar aangevuld met nieuwe, positieve en hoopvolle toekomstverwachtingen voor wat betreft Peggy en mij. Ik heb het grote artikel ‘” erv.bez_.D0_271209_metbijlagen.doc” herplaatst in de documentmappen Peggy en GGZ in Geest op deze website. Een emotioneel verslag, maar ook met een positief, hoopvol einde…

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: