Werkzaamheden aan Website van Peggy, verder weinig aktiviteiten i.v.m. de hitte.

11 juli 2010 >> Gisterenavond heb ik de Website van Peggy uitgebreid met een aantal nieuwe tabbladen. Zo heb ik een aangepaste versie op de site geplaatst van een reeds eerder geschreven verslag over mijn laatste ontmoeting met Peggy op de gesloten GGZ-afdeling in Hoofddorp, op 27 december 2009. Een uitermate schokkend verhaal omtrent datgene wat de oorzaak was van haar (over)lijden; een extern probleem wat narcisme heet. Uiteraard heb ik daarbij geen namen genoemd. Daarnaast ook een verslag geplaatst van een van m’n dromen uit de maand april jl.

Ben toch nog altijd blij dat Peggy hier sinds februari in energetische vorm aanwezig is inclusief een levendige communicatie langs telepatische weg. Maar ook daarover is al zoveel geschreven, zoals de meesten onder jullie wel zullen weten. Natuurlijk is deze website nog lang niet af, en zal nog regelmatig worden uitgebreid.

Vandaag heb ik verder weinig aktiviteiten ondernomen. Daar was het (met 30 graden binnenshuis) gewoon veel te heet voor. Veel gerust, maar mijn gemoedstoestand is vooralsnog wederom vrij stabiel te noemen. Viervoeter Debby heeft ook erg veel last van de hitte. Ik heb voor haar een tafelventilator op de grond in de woonkamer geplaatst, en daar ligt ze dan ook regelmatig voor. Ook zij is, nogal logisch, weinig aktief en ligt veel te rusten.

Misschien wel even goed om je een overzichtje te geven van de andere twee websites:

Website van Peggy:  te vinden op  www.boudewijnhoogsensitief.nl

Website van Boudewijn: te vinden op: http://home.kpn.nl/kat00020  (werkzaamheden aan deze site liggen momenteel eventjes stil)

Groeten van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: