Rustig dagje; definitieve websiteontwerp Website van Peggy in onderhoud

15 juli 2010 >> Vandaag wat huishoudelijke werkzaamheden gedaan. Nieuwe planten aangeschaft voor op de vensterbank. De lokale supermarkt om de hoek had wat begonia’s in de uitverkoop die er allemaal nog heel goed uit zagen. Ik heb de planten aan de voorkant, dus niet aan de raamkant, van de lamellen neergezet, omdat deze planten niet zo goed tegen veel zonlicht kunnen. Meerdere keren buiten gewandeld met Debby en ga haar zodirekt haar eten geven. Het is ietsje afgekoeld in huis, maar nog steeds vrij warm, bijna 27 graden. Debby ligt een groot deel van de dag voor de tafelventilator die ik voor haar op de grond heb geplaatst. Is ook beter voor haar met deze temperatuur, gezien haar hartafwijking.

Vanavond een zelfbereide kip-maaltijd met groenten, rijst en kerriesaus gemaakt, maar natuurlijk, zoals altijd, weer veel te veel voor een man alleen. Wel makkelijk voor morgen, want de rest bewaar ik gewoon in de koelkast. Ik heb gisterenavond het definitieve ontwerp van de Website van Peggy even uit de lucht gehaald voor een aanal dagen, omdat er nog wat fouten inzitten van technische aard, maar ook om er nog een aantal dingen aan toe te voegen .Naar verwachting kan de website uiterlijk komende woensdag weer worden herplaatst op het bekende adres, www.boudewijnhoogsensitief.nl . Mochten zich in dit verband nog bijzondere wijzigingen voordoen dan meld ik dat even in deze weblogs op mijn space webruimte.

Het gaat gelukkig verder wel vrij redelijk op dit moment, en ben nog altijd vrij stabiel. Dit laatste merk ik ook aan Daniela met wie ik bevriend ben geraakt. We hebben geregeld contact met elkaar en probeer op een positieve manier op haar in te praten. Zij is borderliner, is ongeveer tien jaar geleden van haar balkon af gesprongen, heeft vervolgens lange tijd in het ziekenhuis gelegen en heeft nu een heel plaatwerk in haar rug. Desondanks is ze nog vrij mobiel, maar kan geen lange stukken achter elkaar meer lopen, en maakt voor vervoer ook grotendeels gebruik van een scootmobiel. Hoewel zij ook wat problemen heeft in de privésfeer, we hebben geregeld ook telefonisch contact, met heel veel geduld… Haar suïcidepogingen lijken vooralsnog in aantal af te nemen, en de pogingen lijken eveneens ook minder zwaar te worden dan eerst…

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: