Website van Peggy weer herplaatst en overig nieuws in het kort

22 juli 2010 >> Gisterenavond heb ik het bijgewerkte website-ontwerp weer herplaatst op www.boudewijnhoogsensitief.nl. Maar, het is nog lang niet af en zal nog regelmatig worden bijgewerkt. Helemaal onderin de startpagina van de site kun je zien van welke datum de laatste versie is, wanneer deze voor het laatst is bijgewerkt. Ik heb er momenteel enkele artikelen bijgeplaatst, waaronder een aantal verslagen over ervaren dromen en bijzondere ervaringen, maar ook een verslag van mijn laatste bezoekje aan Peggy, een hele aardige brief van de Vereniging Hooggevoelig Nederland, een weblog van Peggy wat ik enkele dagen geleden op internet heb gevonden, een aantal geluidsprogramma’s op het tabblad audio/video, en nog meer aanvullingen.

Voor zover ik heb kunnen nagaan zitten er geen technische mankementen meer in de site. Ik ga nu even wat boodschappen doen en wat rusten. Ben daarnet druk bezig geweest in de huishouding, en doe het voor de rest van de dag rustig aan.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: