Positief gesprekje n.a.v. reaktie op website peggy, bezoekje stadshart en plannen voor komende dagen…

28 juli 2010 >> Vanavond, een half uurtje voor het eten, nog een telefonisch gesprekje gehad met iemand die had gereageerd op de website van peggy. Het gesprekje was positief. Marjon is bezig met het schrijven van een boekje over narcisme en relaties, niet vanuit de theorie, maar vanuit haar eigen praktijkervaring. Dat is in zoverre bijzonder, namelijk dat ik, ook na veel zoeken op internet en de bibliotheek, tot op heden nog geen enkel Nederlandstalig boek ben tegengekomen dat geschreven door een ervaringsdeskundige over narcisme en relaties Er zijn wel boeken over geschreven, maar dan geschreven door hulpverleners in de psychiatrie; geschreven vanuit zuiver theoretische inzichten, niet vanuit de eigen ervaring. Het is, denk ik, ook goed dat ze op die manier dit onderwerp, middels het schrijven van een boek, het onderwerp narcisme en relaties meer bekendheid wil geven in onze wereld.

Afgelopen middag nog even een klein bezoekje gebracht aan een computerzaakje in het stadshart, op zoek naar een firewire-kabel, nodig om video-opnames die ik in het verleden (in 2002 en de jaren erna) heb gemaakt met de videocamera, over te kunnen brengen naar de computer en om deze video’s te bewerken met een videobewerkingsprogramma. De videocamera zelf is er nog eentje met een digital-8 bandje, maar de camera zelf is nog in perfekte staat. Zelfs de accu’s zijn weer helemaal geladen en blijken het nog goed te doen. Een nieuwe accu kost per stuk al honderd euro, dus ik doe het zolang nog maar met de bestaande accu’s, zolang ze het nog doen…

Vanavond ook nog heel eventjes gekeken op de hyves internetpagina. Deze is nog bij lange na niet volledig naar wens ingevuld en bewerkt, en ben er ook nog niet zo bedreven in, aangezien ik pas sinds half juli jl. een account heb op deze vriendensite. Maar, al doende leer je toch.. Dan kom je soms onverwachts, toen ik enige tijd geleden een kijkje nam op de hyves pagina van Peggy, toch nog andere bekenden tegen. Eerdaags toch maar eens een berichtje sturen via aan diegene die ik alweer bijna drie maanden geleden voor het laatst tegenkwam… Haar site op hyves vind ik in ieder geval heel erg interessant!

Ik heb gisterenavond ook deze weblogs op deze windows live space website gekoppeld aan mijn hyves pagina, op www.boudewijn1963.hyves.nl , als ik het adres tenminste goed heb onthouden… Verder hoop ik de komende tijd wat foto’s te gaan maken met mijn nieuwe fotocamera die ik tot nog toe nog niet echt serieus heb gebruikt, en daarnaast misschien ook wat video-opnames. Morgen weer een nieuwe dag…

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: