Verslagje afgelopen dagen; periode van innerlijke rust.

Ma.9 augustus 2010 >> Het afgelopen weekend ben k begonnen om mijn oude laptopcomputer gereed te maken voor gebruik door Anne van de open afdeling in De Amstelmere. Ze liet weten wel interesse te hebben in deze computer, en de werkzaamheden eraan zijn al zo goed als klaar. Komende vrijdagavond ga ik er weer even langs.

De andere computer in de hobbykamer heeft grote problemen met het automatisch maken van backup bestanden. De externe harde schijf wil hij niet goed detecteren, en dat is toch nodig voor het automatish maken van een nieuwe backup. Binnenkort toch maar een nieuwe installatie van Windows denk ik, en heb alvast het programma voor het werken aan websites op deze andere computer gezet en de website-ontwerpen vanaf de harde schijf gekopieerd op een usb stick, en vervolgens van daaraf weer overgezet op de harde schijf van deze computer. Werkt prima.

Gisteren was ik even bij mijn ouders op bezoek, en mijn vader wil ook graag de nieuwste Windows versie op z’n computer hebben. Waarschijnlijk hoeven er daarvoor geen hardwarematige veranderingen plaats te vinden in het inwendige systeem van de computer zelf. Hooguit een betere kwaliteit videokaart. Ik ben e.e.a. nog aan het uitzoeken.

Tussendoor ben ik op deze huiskamercomputer ook bezig om wat wijzigingen en aanvullingen aan te brengen in het websiteontwerp van de website van peggy Ik hoop hiermee binnen enkele dagen klaar te zijn, zodat het nieuwe ontwerp kan worden  geplaatst op het bekende adres, www.boudewijnhoogsensitief.nl .

Meestentijds ervaar ik dezer dagen een gevoel van innerlijke rust, maar ook een verlangen om sociaal meer aktief te worden. En daar probeer ik ook veel aandacht aan te schenken. Ik ga nu even wat eten en Debby haar middagmedicatie geven.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: