Herinstallatie Mycom-PC nagenoeg afgerond, nieuwe ontwikkelingen en berichten in telepathisch contact Peggy.

11 augustus 2010 >> Zoals je kunt zien is de layout van de startpagina van deze space website, waarop ook de meest recente weblogs staan, enigszins gewijzigd. Deze is wat veelkleuriger geworden, en ook het lettertype van de weblogs is nu standaard ingesteld op “Verdana”, een lettertype dat het gemakkelijkst leesbaar is op een computermonitor. Daarnaast ben ik sinds gisterenmiddag bezig geweest met een nieuwe, schone installatie van de hoofdcomputer in de hobbykamer, o.a. bedoeld voor multimedia-doeleinden, zoals het op cd branden van LP’s , cassettebandjes, en het maken van montageprogramma’s, waarvan de meest recente reeds is vastgelegd op minidisc (ideaal voor het in hoge kwaliteit opnemen van de opnames op een master-minidisc), en eerdaags ook zal worden bijgevoegd op de Website van Peggy. Inmiddels is de herinstallatie van de computer zo goed als voltooid. De externe harde schijf werkt nu ook weer goed op de pc, en is ingesteld op het periodiek maken van automatische backups van de map documenten op de interne C-schijf; in deze map komen, als het website-ontwerpprogramma weer op deze computer wordt herplaatst, ook de ontwerpbestanden van de diverse websites te staan. Deze heb ik nu tijdelijk staan op de harde schijf van de computer in de woonkamer. Misschien blijft dat ook zo, aangezien ik nog niet 100% zeker weet op welke PC ik Webcreator 5 definitief wil hebben draaien. Ik denk dat dat toch weer de hoofdcomputer in de hobbykamer wordt; deze staat ook gëinstalleerd naast de audio-apparatuur waarmee ik geluidsbestanden rechtstreeks naar de harde schijf kan kopiëren en van daaruit ook op de website kan plaatsen.

De afgelopen dagen werd duidelijk dat het verloop van het telepatische contact met Peggy alleen maar nog veel vloeiender lijkt te gaan verlopen dan dat het op zich al was. Dat komt denk ik ook omdat er wat meer rust in mijn hoofd is gekomen, waardoor de communicatie ook veel sneller en vlotter verloopt dan al die tijd ervoor. Ze vertelt me nu ook dingen die ze bewust nog niet eerder had verteld, omdat ik daar nog niet sterk genoeg voor was; dingen waarover ik binnenkort iets meer ga schrijven in deze weblogs en ook op de Website van Peggy (-en mij). Ze raadt me dat ook aan, om er meer over te schrijven, over ons telepatisch contact, want juist dat is iets waarover ik nog niets heb geschreven, over het verloop en de precieze inhoud van deze telepatische gesprekken sinds februari jongstleden. De inhoud en het verloop van die vele gesprekken kan ik me nog nagenoeg allemaal zeer gedetailleerd herinneren en beschrijven. We zijn nog altijd volledig van elkaars energie afhankelijk om te overleven en verder te groeien, al is het niet zo dat de een van de ander energie onttrekt, maar het is juist zo dat het een wederzijds en onvoorwaardelijk schenken is van energie naar de ander toe, waardoor er een wederzijdse overvloed ontstaat, met een opwaarts effekt. Maar goed, dat is niet alleen nodig om langzaam maar zeker steeds verder boven de buitenste grenzen van m’n conventionele begrensde uit te stijgen in de richting van wat een Kosmisch Bewustzijn wordt genoemd (= oneindig, onbegrensd), maar ook voor Peggy om haar toekomstvisie werkelijkheid te zien worden in de toekomst; haar overtuiging weer als een aards wezen terug te keren, zoals dat ook Kosmisch is bepaald, door God. Ik vermoed zelf dat dat in of omstreeks het begin van de Nieuwe Tijd zou kunnen gaan plaatsvinden, in december 2012, of daarna. Ze ziet deze periode van spirituele verbondenheid met elkaar als een soort ‘tussenstation’. Wat niet wegneemt dat ik daarnaast nog altijd stapje voor stapje aan het werken ben aan een nieuw sociaal netwerkje. Wie weet wat daaruit nog mag ontstaan.

Ik ga nu dit verhaaltje weer afsluiten. Ik wil vanochtend ook niet al te laat opstaan, aangezien ik dan ook weer verder kan gaan met het laatste klusje aan de vrijwel geheel ge-herinstalleerde hobbykamercomputer; het importeren van foto’s vanaf cdrom en vanaf usb stick in de map afbeeldingen van Windows 7. Ik denk dat ik toch maar weer (het is een kleine moeite) Webcreator 5 op deze hobbykamercomputer ga zetten en de bijbehorende, inmiddels alweer enigszins uitgebreide ontwerpen van de beide websites.

Maar, ik wil ook nog even een berichtje sturen aan iemand, en ook dat hoop ik vanmiddag of anders komende avond te gaan doen. Een bijgewerkte versie van de Website van Peggy hoop ik ook eerdaags naar de server te uploaden, zodat deze ook voor jullie zichtbaar wordt.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: