Morgen gevarieerd dagje; bezoekje svp’er, labcontrole en dierenarts…

Di. 17 augustus 2010 >> Morgenochtend vroeg rond acht uur ben ik van plan om even bloed te laten prikken, maar niet in Groenhof (daar is het vaak erg druk, lang wachten is vervelend als je nuchter moet zijn!), maar veel dichter bij huis aan de Biesbosch. Over het algemeen word je daar veel sneller geholpen. Rond tien uur komt Marit, mijn spv’er weer langs voor een gesprekje. Er valt eigenlijk niet veel nieuws te vertellen, en ik vertel ook niet alles. Dat is ook niet nodig; sommige dingen bespreek ik liever met mensen die meer open staan voor diepere levensinzichten. In ieder geval vanmiddag wel weer even nieuwe medicijnen opgehaald bij de apotheek.

Morgenmiddag, of uiterlijk donderdagmiddag, moet ik toch weer even langs de dierenarts voor wat medicatie op te halen voor Debby. Het gaat met haar, naar omstandigheden, best vrij redelijk. Vrijdag moet ze in ieder geval voor de jaarlijkse enting weer langs de dierenarts. Misschien dat deze meteen even de hartfunktie kan bepalen, want het is nog niet echt duidelijk of haar mindere hartfunktie momenteel leidt tot langzaam lopen e.d. Ik hoop toch niet dat de dierenarts een aantal maanden geleden gelijk gaat krijgen, nl. dat ze het nieuwe jaar niet meer zal halen. Maar wie weet.

Ik maak het vanavond niet zo laat, want anders red ik het niet morgenochtend op tijd bij het lab te zijn voor de bloedtest. De wekker staat op zeven uur, en voordat ik wegga, moet Debby natuurlijk eerst even wandelen. Ik ga toch eens overleggen met de psychiater of het niet mogelijk is om die bloedtest voortaan niet een keer per jaar te laten doen. Bovendien, tijdens mijn opname is m’n bloed wel drie keer getest, en ook bij medepatiënten die zich, net als ikzelf, terecht afvroegen waar dat allemaal goed voor was…

Verder wil ik morgen een mailtje sturen aan iemand die al veel te lang niets meer van me heeft gehoord, en die hoogstwaarschijnlijk ook door een soort emotionele hel op aarde heen is gegaan dit jaar. Maar nu stop ik er echt mee hoor… Morgen weer een dag.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: