Landelijke telefoonstoring lijkt verholpen te zijn

Do.19 augustus 2010 >> Vanochtend was ik enige tijd niet telefonisch bereikbaar, althans niet via de vaste telefoonaansluiting. Ik probeerde het probleem allereerst zelf te verhelpen door het modem van internetplusbellen te resetten, maar dat leek in eerste instantie niet te helpen. Uiteindelijk toch maar de helpdesk van KPN gebeld om de storing te melden. Dat was een duur gesprekje met je mobiel, 10 cent per minuut en met de belkosten van de prepaid telefoon erbij gerekend dus 45 cent per minuut, waarvan ik een kwartier in de wachtrij heb gestaan. Maar goed, uiteindelijk toch heel vriendelijk geholpen door iemand van de technische afdeling, die me vertelde dat er momenteel sprake is van een landelijke storing. Het internet deed het gelukkig wel, maar bellen was enige tijd onmogelijk via het vaste net. Inmiddels lijkt de storing vooralsnog verholpen te zijn gelukkig.

Bij een telefoonstoring via internetplusbellen-abonnees is het vrijwel altijd zo dat mensen die proberen te bellen hiernaartoe voortdurend een in gesprek toon horen, terwijl ik dan juist niét in gesprek ben. Wanneer zoiets gebeurt en de lijn lijkt na ongeveer een half uurtje nog bezet te zijn, ik ben ook mobiel bereikbaar via 06-215.709.54. Desnoods kan ik dan mensen die bellen even terugbellen, aangezien er bij het mobiele telefoonabonnement 300 gratis belminuten per maand inbegrepen zijn, voor het bellen naar vaste nummers binnen Nederland en mobiele nummers. Het is maar dat je het weet, voor het geval zoiets nog eens gebeurt. Doorgaans heb ik tot op heden nauwelijks problemen ondervonden van mijn internetplusbellen aansluiting; storingen worden over het algemeen ook weer vrij snel verholpen.

Ik ga nu even verder, want heb voor vandaag nog een heel programma af te werken.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: