Windows 7 op mijn vader’s computer, etentje was leuk en overige bezigheden.

Zo.22 augustus 2010 > Gisteren, eerder dan verwacht, even op visite geweest bij mijn ouders. Volgens plan heb ik de computer van mijn vader voorzien van meer geheugen en van een betere videokaart. Daarna Windows 7 gëinstalleerd. Alles verliep volgens plan, al was het in eerste instantie wel even zoeken naar alle wachtwoorden, gebruikersnamen e.d. Dat kostte heel veel tijd, en daardoor was ik gisterenavond ook pas tegen elf uur thuis. Maar wel met mijn ouders een heerlijk Chinees etentje gehad.

Vandaag heb ik wat werkzaamheden verricht aan de Website van Peggy, links op de site aangepast en door YouTube verwijderde videobestanden vervangen door nieuwe. Daarnaast heb ik ook het spotje wat tegelijkertijd en automatisch start bij het opvragen van de website geplaatst onder de blauwe knop video 2 op de rode balk bovenaan het tekstgedeelte van de startpagina van de site. Deze is dus handmatig door de gebruik(st)er opvraagbaar. Daarnaast heb ik ook een drietal opnames van het radioprogramma Ararat uit de periode 1994-1995 (over telepathie en helderziend-heid, voorspellende dromen e.d.) op de site geplaatst, en ben momenteel tussendoor ook bezig met het schrijven van een verhaal naar aanleiding van mijn eigen ervaringen in de omgang met een Narciste gedurende de periode januari 1998 t/m januari 2008. Dit laatste is weliswaar iets wat ik al geruime tijd geleden had afgesloten voor mezelf, maar er was iets in me wat zei dat het wel goed is om over deze eigen ervaringen te schrijven. Als het verhaal af is en er nog een klein aantal dingen aan de site zijn toegevoegd, ga ik het aangepaste, geupdate websiteontwerp van de Website van Peggy uploaden naar de server, zodat deze ook op internet te zien valt. Ik hoop dat in ieder geval nog voor het begin van de nieuwe maand gedaan te hebben…..

Vanavond wil ik het niet al te laat maken, want afgelopen nacht heb ik door de drukke bezigheden van de dag ervoor, ook niet zo heel best kunnen slapen. Wel wil ik me nog bezig gaan houden met de Hyves pagina op internet. Verder gaat het best wel redelijk met mij, afgezien dan van een aantal vluchtige, kort emotionele dipjes, waar ik evenwel vrijwel altijd weer helemaal uit wordt gehaald door de energie van Peggy… Verder voel ik me wel heel veel rustiger en stabieler dan ik lange tijd geweest ben. Dat is een gunstige ontwikkeling.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: