Gelukkig weer verbetering merkbaar, wel weer tijd voor wat meer rust en bezinning…

Di.31 augustus 2010 >> Tot slot van deze dag nog even een klein berichtje. Ik merk gelukkig nog steeds dat de situatie van gisterenavond is verbeterd. Wel heb ik ook in de tussentijd weer het een en ander geleerd, vanuit de ervaring zelf. Het gaat te ver om een compleet verslag van e.e.a. te doen, maar ik merk toch wel dat het beter is om weer wat meer periodes van rust en bezinning toe te laten. Dat is ook het advies wat ik heb gekregen.

Ik heb Debby vanavond eens wat ander voer gegeven dan ze gewend was, en dat ging erin als koek. Het is speciaal voer voor senioren onder de honden, met een lager vetgehalte, diverse groenten en alle belangrijke bouwstoffen die een hond van zeven jaar of ouder nodig heeft, en ook een laag natriumgehalte. Ik ga proberen om dit voer eens af te wisselen met het reguliere voer wat ze krijgt. Normaal gesproken kreeg ze altijd eenmaal daags een grote maaltijd, maar ze vindt het prettiger om twee maal daags een kleinere hoeveelheid te eten heb ik gemerkt. Schijnt ook beter te zijn voor het maag-darmkanaal.

In de lijst met favoriete boeken op de windows live website heb ik een nieuw boekje opgenomen wat al jarenlang in de boekenkast stond. Maar wel een wellicht ook voor anderen die er weleens wat meer over zouden willen weten, interessant boekje, geschreven door een ervaringsdeskun- dige vrouw, samen met haar partner, een psychiater. Het gaat over “buitenzintuiglijke waarneming”. Het is voor mijzelf niet nodig om het helemaal te lezen, aangezien ik zag dat het meeste in dat boekje iets is wat ik al zelf had ontdekt en mee heb leren omgaan, maar misschien zijn er wel andere mensen onder jullie lezers die weleens wat meer zouden willen weten over het hoe en waarom en het werkelijkheidsgehalte van buiten-zintuiglijke waarnemingen, waar telepathie een wezenlijk onderdeel van uitmaakt… Ik denk dat een hoop mensen daar ook zelf veel aan zouden kunnen hebben, ter verduidelijking. Niet alleen een psychiater, maar daarnaast ook een gewoon mens, een regelmatige bezoek(st)er van websites zoals deze, die mogelijkerwijs wel behoefte heeft aan meer informatie omtrent bijzondere processen die zich tussen Peggy (haar energetisch lichaam) en mij afspelen sinds februari jl.

Buitenzintuiglijke waarneming is niet iets wat me tot voor februari jl. volkomen vreemd was. Gedurende een lange reeks van jaren heb ik ook veel hulp mogen ontvangen van mijn vroegere spirituele gids Mieneke, oud bewoonster van ons Centraal Wonen projekt. Alleen, ons telepatisch contact verliep toen vaak nog erg moeizaam en zeer sporadisch, en haar energie was bij lange na niet krachtig genoeg om me in alle gevallen (het jarenlange lijden, voortkomende uit, zoals ik later zelf ontdekte, de omgang met een sterk narcistische levenspartner bijvoorbeeld) te kunnen helpen. Zij was ook slechts sporadisch in energetische vorm hier aanwezig, maar heb evengoed toch wel veel aan haar hulp gehad. De energie van Peggy daarentegen is hier sindsdien in permanente, direkte aanwezigheid, en zo ongelofelijk krachtig kwa diepgang, maar reageert ook zeer allert op de ontwikkelingen. Daarbij verloopt het telepatische contact inmiddels ook al heel veel soepeler en vloeiender dan eerst. Maar ook niet teveel, maar ook niet te weinig contact langs deze weg. Al hetgeen ze langs die weg het afgelopen half jaar heeft doorgegeven, toekomstgerichte voorspellingen incluis, zijn tot nog toe allemaal uitgekomen, in overeenstemming met de werkelijkheid……

Over enkele minuten begint de maand september 2010. We zien wel wat de toekomst zal brengen, ik hoop veel goeds in ieder geval, want dat wordt wel tijd zo langzamerhand….

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: