Lichte verbetering t.o.v. emotionele dal van gisteren en meer innerlijke rust, plaatsing bijgewerkte website.

Di.31 augustus 2010 >> Gelukkig wel weer enige verbetering en meer rust voelbaar ten opzichte van de situatie die gisteren na lange tijd was ontstaan. Weliswaar nog niet echt ideaal, maar toch, het is een onderdeel van het proces waarin ik me bevind. Vooral gisterenavond was de innerlijk onrust en emotionaliteit korte tijd heel sterk aanwezig. Echter, Peggy gaf mij langs telepatische weg door dat ik desondanks een rustige nacht zou gaan beleven en dat ik me vandaag weer beter zou voelen. Dit alles is ook uitgekomen. Belangrijk is vooral tot rust komen. E.e.a. houdt verband met  heel veel positieve energie, je daarvoor volledig open blijven stellen en niet teveel vechten tegen dingen waar je op kortere termijn helaas waarschijnlijk toch geen veranderingen in kunt verwachten, zoals het sociale leven bijvoorbeeld. Vechten kost energie, heel veel energie en dat is natuurlijk ook zo. Dan is volledige overgave aan de positieve energie het beste wat je kunt doen.

Eerdaags hoop ik het bijgewerkte en aangevulde websiteontwerp van de website van peggy weer te herplaatsen op het bekende webadres. Meest belangrijke wijzigingen zijn dat het beginspotje dat automatisch verschijnt bij het opvragen van de webpagina niet langer automatisch start, maar schakelbaar is met een knop op de rode balk boven het tekstgedeelte van de startpagina is geplaatst. Daarnaast ook enkele toegevoegde afleveringen van het in de jaren ‘90 bekende radioprogramma Ararat van de KRO onder het tabblad audio, en een verhaal over mijn eigen ervaringen destijds in een tien jaar durende relatie met een sterk narcistisch levenspartner. Ik probeer ook nog een totaalverhaal over mijn bevindingen met Peggy, tijdens haar leven, gereed te hebben om op de site te kunnen zetten. Ik hoop dit bijgewerkte ontwerp van de webpagina in de eerste week van september te gaan plaatsen op het bekende webadres.

Het zou wellicht zo kunnen zijn dat bij de terugval in emotionele zin, onbewust ook mee zou kunnen spelen het feit dat 9 oktober alweer aardig dichtbij begint te komen. Nog ruim vier weken, al ben ik er tot op heden niet echt bewust mee bezig… Vandaag verder weinig aktief geweest, alleen even bij de lokale supermarkt langsgeweest, waar ik Jan, een bekende ex-cliënt van de ggz kliniek, weer ontmoette. Hij vroeg me hoe het met mij en Peggy ging, en toen moest ik hem helaas ook vertellen dat ze is overleden. Ook voor hem een uitermate schokkend bericht…

Ik ga nu even Debby haar avondmedicatie geven en verder….we zien wel weer…

 

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: