Website van Peggy bijgewerkt, bezoekje kliniek De Amstelmere

Wo.1 september 2010 >> Gisterenavond nog een bemoedigend telepatisch contact met Peggy gehad. Daarnet heb ik het enigszins bijgewerkte websiteontwerp van de Website van Peggy geplaatst op het bekende adres www.boudewijnhoogsensitief.nl . Het ontwerp is momenteel 234 mb. groot, en de upload duurde ongeveer 40 minuten.

Misschien dat ik zodirekt nog eventjes een kort bezoekje ga brengen aan de kliniek in De Amstelmere, onvoorziene omstandigheden voorbehouden. Zaterdag is er het jaarlijkse feest van de Woongroep Centraal Wonen Amstelveen, ter ere van het 19-jarige bestaan van het wooncomplex. Ik weet nog niet zeker of ik er de hele dag bij zal zijn. Ik laat dat liever van het moment zelf afhangen, e.e.a. afhankelijk van de privésituatie van die dag zelf.

Ik stop er nu weer even mee. Tot de volgende weblog.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: