Interessant boekje over rëincarnatie, uitstapje stadshart en overig nieuws…

Vr.10 september 2010 >> Vanmiddag ben ik, voor de verandering eens met de bus, even in het stadshart geweest voor een bezoekje aan de bibliotheek. Daar kwam ik uiteindelijk een boekje tegen van de Zweedse auteur Sture Lönnerstrand die schrijft over een waargebeurd verhaal van een meisje wat ongeveer een jaar na haar overlijden was gëincarneerd. Ze kon zich nog alles herinneren van haar vorige leven en van de periode erna, tijdens haar zogenaamde dood. De Zweedse auteur doet hiervan verslag. Hij sprak met leden van de commissie van onderzoek en met gezinsleden uit het vroegere leven van Shanti Devi en Shanti Devi zelf. Lijkt me best een interessant boek, maar ben ook niet al te lang in de bibliotheek blijven hangen.

Verder eigenlijk niet zoveel andere dingen gedaan vandaag, alleen weer eventjes verder gegaan met de installatie van software op de pc waarop ik gisteren Win.7 had gëinstalleerd. De eerdere foutmelding tijdens het opstarten van de pc (foutmelding master boot record) doet zich vooralsnog niet meer voor gelukkig. De installatie is in relatief korte tijd zo goed als afgerond.

Dit weekend waarschijnlijk weer even een bezoekje aan de kliniek in De Amstelmere, en verder zie ik het wel. Het is toch goed om het wat rustiger aan te doen en om geregeld te communiceren langs telepatische weg met Peggy. Maar volgende keer wellicht meer hierover, al zijn er zeker ook dingen in die communicatie die te ver gaan om uitvoerig uiteen te zetten op bijvoorbeeld zo’n openbare website als deze. Het is echter ook haar wens om toch te proberen zo open mogelijk te zijn, voor zover mogelijk.

Het boekje waarover ik daarnet heb verteld staat ook in mijn lijst van favoriete boeken op de windows live space website van mij. Deze lijst kun je eventueel rechtstreeks inzien via deze link:

http://cid-1d2bbf93eb2d1f95.profile.live.com/FavoriteThings/Books/Edit/?lc=1043

Vanmiddag ontving ik per post een brief van het UWV, de uitkeringsinstantie waarvan ik maandelijks mijn wajong uitkering ontvang. Onverwachts toch nog een financiële meevaller dit jaar, want ik blijk in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming in de kosten, een jaarlijks eenmalig extraatje van 350 euro. Toch wel een prettige bijkomstigheid. Al blijft het natuurlijk wel zo dat geld niet het allerbelangrijkste is in het leven. Wat voor ons nog zo ontzettend veel belangrijker is, dat zijn de verdere ontwikkelingen in het contact met Peggy en het proces waar we allebei in zitten. De waarde daarvan valt eenvoudigweg niet in geld uit te drukken.

Tot morgen (of, liever gezegd, tot later vandaag, want het is al ‘morgen’),

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: