Verontrustend telefoontje Mauries: “Ik zie het niet meer zitten en maak er een eind aan.”

Za.11 september 2010 >> Vanochtend om 09:15 u. werd ik gebeld door Mauries, buitengewoon gespannen en geëmotioneerd. Hij vertelde dat hij het niet meer ziet zitten, dat hij was gevlucht en dat hij einde aan zijn leven zou gaan maken. Het lukte niet om een gesprek met hem aan te gaan en al snel werd de verbinding verbroken. Natuurlijk was ik bijzonder geschrokken en heb toen contact opgenomen met de verpleegpost van de kliniek in Hoofddorp, en hun gëinformeerd omtrent e.e.a. Ik had Peter van de verpleging aan de lijn. Later belde hij nog even terug en we hebben afgesproken dat ik later vandaag nog even zou terugbellen om te vragen of er nog nieuws is omtrent Mauries.

Ik heb Mauries nog even geprobeerd terug te bellen. Hij neemt niet op, maar de telefoon gaat wel over. Ik hoop nu maar dat alles goed zal aflopen.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: