Nog even een laat berichtje…

13/14 september 2010 >> Afgelopen dag was eigenlijk een dag zonder noemenswaardige bijzonderheden. Ik heb erg geboeid een aantal fragmenten zitten lezen vanavond uit boeken die ik recentelijk bij de bibliotheek had meegenomen, een boek over tweelingzielen, over de mens in het Aquariustijdperk en een boek over rëincarnatie. Intussen stond de tijd niet stil en bemerkte daarnet dat het wel wat aan de late kant was geworden. Ik zit er eigenlijk niet zo mee, want ik leef lang niet meer zo erg op de tijd als eerst. Dat leeft ook veel prettiger voor mezelf. Toch lees je soms interessante dingen in boeken, maar daar vertel ik de volgende keer graag iets meer over.

Ik heb afgelopen dag ook de voorlopig laatste aflevering van het radioprogramma Ararat uit 1995 op cd overgezet, en deze komt binnenkort ook op de aangevulde versie van de Website van Peggy zal komen te staan; de site die dan de Website van Peggy en Boudewijn zal gaan heten officieel.

Nu nog eventjes luisteren naar een stukje muziek en dan houd ik het vandaag voor gezien. Deze week heb ik weinig afspraken op het programma staan, dus wat meer tijd voor andere zaken. Mijn gemoedstoestand was vandaag vrij redelijk te noemen. Ik neem eerdaags ook weer eens contact op met Mauries, om te vragen hoe het met hem gaat en of hij al uit het reguliere Spaarneziekenhuis weg is.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: