Verjaardag van mijn vader, nog geen contact met Mauries, en de liefdevolle aanwezigheid van Peggy (als energie)……

21 september 2010 >> Zo laat op de avond, of, liever gezegd, zo vroeg in de ochtend nog even een berichtje. Vandaag is mijn vader jarig. Hij is 79 geworden. In de tweede helft van de middag ga ik langs mijn ouders, natuurlijk met het kado wat mijn moeder en ik voor hem hebben gekocht: een dvd speler. Daarnaast heb ik voor hem nog een aantal video-dvd’s gemaakt, zodat hij wat te zien heeft. Ik heb zelf al een aantal vhs videocassettebanden op de harde schijf van mijn computer gezet, en ik hoop er morgen nog een eerste officiële dvd van te kunnen samenstellen. ‘s Avonds blijf ik bij mijn ouders eten en daarna ga ik weer terug naar huis.

Ik heb helaas nog geen contact gehad met Mauries. Volgens de laatste berichten is hij weer opgenomen op de gesloten ggz kliniek in Hoofddorp en gaat het met hem niet zo goed. Ik zal hem in de loop van de dag nog een sms berichtje sturen en proberen te bellen. Ik heb er ergens toch geen goed gevoel bij, maar wil toch blijven proberen om hem te bereiken.

De gezondheidstoestand van mijn hond Debby lijkt vooralsnog vrij stabiel, nog altijd slechter dan enkele maanden geleden, maar, voor zover ik kan zien, is ze de afgelopen tijd niet verder achteruit gegaan. Maar of ze het einde van dit jaar zal halen? Ik hoop natuurlijk van wel. Ik zal ook haar zeker erg gaan missen als haar tijd is gekomen.

Het is fijn dat Peggy hier in energetische vorm al sinds februari bij me is, al zijn er zeker nog altijd momenten van emotionele beladenheid omtrent het gebeurde. Haar energie voelt nog altijd goed, maar ik mis haar zichtbare aanwezigheid en onze mondelinge gesprekken, haar zichtbare uitermate liefdevolle uitstraling nog altijd heel erg bij tijden. Ik heb wel weer een aantal dingen van haar geleerd langs telepatische weg en heb erg veel steun aan haar. Al lezende in diverse literatuur over veranderende energetische processen op onze aarde, i.v.m. de komende Nieuwe Tijd, vind ik de eerder gelezen veronderstelling dat zich in de niet al te verre toekomst verschijnselen zullen gaan voordoen op onze aarde die het huidige bevattingsvermogen verre te boven gaan, zo vreemd nog niet. Terwijl ik deze woorden gisteren nog eens aan het doorlezen was voelde ik tegelijkertijd, ter bevestiging, een spontaan optredende, zeer aangename, ontroerende en rustgevende tinteling door heel mijn lichaam stromen. Peggy zelf is er nog altijd vast van overtuigd dat ze in het huidige tijdperk van de mensheid weer in aardse vorm opnieuw tot zichtbaar leven zal komen. Dit heeft hoogstwaarschijnlijk weinig of niets te maken met de gangbare rëincarnatie-gedachte, maar meer met de sterk veranderende veranderingen die zich aan het ontwikkelen zijn op energetisch niveau, ook kosmisch gezien. Energie zal zich in de niet al te verre toekomst hoogstwaarschijnlijk op nog zovele andere manieren kunnen gaan manifesteren dan wij mensen op dit moment kunnen bevatten.

Maar nu moet ik er helaas alweer mee stoppen. Tot de volgende weblog.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: