Overvallen door heersend virus…

24 september 2010 >> Gisteren voelde ik me al wat minder, maar sinds vanochtend is het helemaal raak. Behalve veel spierpijn en last van extreme verkoudheid, gewoon een lamlendig gevoel. Heb dan ook niet veel gedaan vandaag, wel veel geslapen. Ik hoorde wel dat zoiets heel erg heerst bij veel mensen momenteel.

Wel nog een positief emailberichtje van iemand ontvangen, die het een en ander op internet had gelezen over de duidelijke link die er bestaat tussen hsp, hooggevoeligheid en borderline. Ze bedankte me ook daarvoor en het luchtte haar ook enorm op dat zij niet de enige is die er zo over denkt en een duidelijk verband ziet. Ik zal haar eerdaags een mailtje terugsturen.

Voor alle zekerheid nog een backup gemaakt van een aantal bestaande website-ontwerpen, zowel op de externe harde schijf als op een aantal herschrijfbare cdrom’s. Dat is wel zo handig, voor het geval er iets mis mocht gaan met de interne harde schijf van de computer waarop het websiteontwerpprogramma momenteel draait. De voorbereidingen voor een ietwat uitgebreid ontwerp van website van peggy en boudewijn zijn bezig. Ik houd je op de hoogte en zal je informeren zodra de nieuwe website gereed is en wordt herplaatst op het bekende adres. Ik hoop daarnaast ook eens wat verder te gaan werken aan mijn eigen website over hoogsensitiviteit.

Tot zover even dit berichtje tussendoor.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: