Nieuw contact met Wesley en overig nieuws…

Wo.29 september 2010 >> Vandaag heb ik het heel rustig aan gedaan, en dat voelt in ieder geval goed, net als de periodes van diepe innerlijke rust. Ik ben vanmiddag even langs de dierenarts gereden voor een tube oogzalf voor Debby. Zij produceert te weinig oogvocht, waardoor het oog ook snel ontstoken raakt. Met deze oogzalf heeft ze er minder last van in ieder geval. Debby zelf is ook vrij stil en je kunt toch wel merken dat haar conditie is verslechterd… Ik ga zodirekt nog een klein stukje met haar wandelen buiten, waarbij ze zelf ook heel goed aangeeft wanneer ze weer naar huis wil.

Hoewel ik hier de details wil besparen, met Mauries gaat het niet goed.

Ik heb vanmiddag ook weer eens contact gezogd met Wesley, eveneens een goed bekende die ik vorig jaar oktober in Hoofddorp leerde kennen. We hebben afgesproken om telefonisch contact met elkaar op te nemen en im iets af te spreken. Hij komt dan een dagje naar Amstelveen. Lijkt me best weleens leuk, en zo probeer ik, geleidelijk aan, de mensen die ik al heel lang niet meer heb gesproken, te benaderen voor een praatje

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: