Wijziging/splitsing windows live space webruimte en weblogs (erg onhandig en gebruikers-onvriendelijk)

Wo.29 september 2010 >> Microsoft heeft een aantal wijzigingen in de live space webruimte aangebracht. De bestaande Windows Live Space webruimte, waarin ook de weblogs te vinden waren is met ingang van heden gesplitst. Ik vind het zelf niet erg handig, want voorheen was alles op één pagina te vinden. Bezoekers van het oude adres http://cbdekat.spaces.live.com worden rechtstreeks doorgelinkt naar een nieuw adres bij WordPress.com, en dat is dan het nieuwe weblog-adres van mij. Mijn nieuwe weblogsite is nu rechtstreeks te vinden op http://paradijsvogel2009.wordpress.com/ .

De afdeling Word documenten van de vroegere windows live space website, en de afdeling foto’s is nu het gemakkelijkst te vinden via het volgende adres:

 http://cid-1d2bbf93eb2d1f95.profile.live.com/ 

De bovenstaande link is dus eigenlijk de startpagina van wat voorheen mijn windows live space webruimte was, echter zonder zichtbare documentmappen erin. Deze kun je, evenals de foto’s en fotoalbums vinden via de links op deze site op het daarnet genoemde adres.

Erg onhandig dat alle vroegere onderdelen van de windows live space webruimte zijn gesplitst en niet erg gebruikersvriendelijk voor bezoekers. Ik zal binnenkort gaan uitzoeken of het ook mogelijk is om de links naar de afdeling foto’s en documenten rechtstreeks te plaatsen op het nieuwe weblog-adres.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: