Tweede weblogsite in experimentele fase

30 september 2010 >> Vandaag ben ik eens wat gaan experimenteren met andere weblogmogelijkheden die ik eventueel naast déze van WordPress zou kunnen gaan gebruiken. Zo ben ik momenteel bezit met een Weblog van Boudewijn op: http://cbdekat.blogspot.com . Het is eveneens een gratis weblogmogelijkheid die wordt gesponsord door Google. Mocht ik deze uiteindelijk gaan gebruiken dan zal die weblogsite waarschijnlijk alleen worden gebruikt voor een speciaal onderwerp, zoals bijvoorbeeld hsp, hooggevoeligheid. Ik wil echter eerst nog even een tijdje experimenteren op dit nieuwe adres.

De reden waarom ik déze weblogsite wil blijven gebruiken ligt nogal voor de hand, lijkt mij. Immers, hier staan heel veel berichten die zijn geschreven sinds december vorig jaar, en hebben, vind ikzelf, toch  wel een zekere historische waarde. Daarom zal déze weblog op de  server van WordPress.com denk ik toch de belangrijkste van de twee blijven. In ieder geval, de tijd zal het leren, en wil over e.e.a. nog even nadenken.

Vandaag was het gelukkig een vrij positieve dag, ondanks het nattige weertje. Het is nu alweer laat, maar dat komt eigenlijk omdat Debby nog een keertje extra uit moest. Het blijft toch een bijzonder hondje.

Het is alweer vrijdag nu ik dit schrijf en ik ga vanmiddag even met mijn moeder langs Gamma om te gaan kijken naar nieuwe lampen voor in de gang. Ze vindt het leuk om een keer mee te gaan voor de verandering…

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: