Indrukwekkende televisiedocumentaire, bijna jaar geleden opgenomen op 9 okt., eigen situatie.

Za. 2 oktober 2010 >> Het is vandaag over een week alweer een jaar geleden dat ik werd opgenomen in een ggz kliniek, op de gesloten afdeling in Hoofddorp. Ik ben er weliswaar toch niet continu mee bezig, maar merk toch dat ik me diep van binnen nogal onrustig en ongemakkelijk begin te voelen, zonder dat ik er overigens bewust mee bezig ben tot nog toe. De 9de oktober is toch een dag waar ik met gemengde gevoelens naar toe leef, en zie een heleboel dingen uit die tijd, in gedachten, weer herbeleefd. Dat kan een mens soms diep raken van binnen, zeker als je bedenkt hoe buitengewoon dramatisch en verdrietig het jaar 2009 eindigde en hoe het jaar 2010 tot op heden is verlopen.

Wat eerst veruit het leukste, meest liefdevolle, en kwa persoonlijk welzijn ook meest positieve jaar van heel mijn leven leek te gaan worden, het jaar 2010,  is juist uitgelopen tot het tot op heden veruit meest pijnlijke, emotionele en slechtste jaar allertijden; exact het tegenovergestelde dan was verwacht….  Kwa niveau van spirituele bewustwording daarentegen was 2010 tot op heden veruit juist het beste jaar te noemen. Het jaar 2010 tot op heden leerde me nog zeker 1000 keer meer dan al die op zich al bijzonder sterke hieraan voorafgaande jaren van bewustwording bijelkaar opgeteld…. Ik ben blij ook dat Peggy in energetische vorm sinds haar overlijden van 12 februari jl., permanent bij mij aanwezig is en dat ook telepatisch contact mogelijk is. Anders zou het met mijn gemoedstoestand nog veel slechter zijn geweest.

Echter, sinds juni jl. is het wel zo dat ik wat rustiger ben geworden en meer vertrouwen heb gekregen in de toekomst. Het hele gebeuren rondom mijn afgelopen opnameperiode tot op heden was en is nog steeds eigenlijk een heel spiritueel gebeuren, zo bedacht ik me onlangs. En wellicht ook de toekomst. De ogenschijnlijke onhaalbaarheid van het verwachtingspatroon van Peggy, als zou ze weer terugkeren in aardse verschijningsvorm, is iets waar ik in positieve zin wel anders over begin te denken. Hoe kunnen wij mensen, vanuit een veel lager niveau van bewustzijn, nu weten en begrijpen wat iemand denkt en zegt vanuit oneindig veel hogere niveaus van Kosmisch Bewustzijn?

Gisterenavond heb ik heel geboeid zitten kijken naar een documentaire op het digitale televisiekanaal Spirit 24. Het ging over een doodgewone jonge vrouw, die ’s nachts bezoek kreeg van een enige tijd geleden overleden oudere man. Ze zag geen geestesverschijning, maar een echt, tastbaar aards lichaam voor zich, gezeten aan het voeteneinde van haar bed, en ze raakten met elkaar in gesprek. Die man verdween ook weer en ging ook keurig netjes weer weg door de voordeur achter zich dicht te trekken. Later bleek dat diezelfde man nog op bezoek was geweest naar zijn ex vrouw… Dit werd weliswaar nagespeeld, maar het is wel een waargebeurd verhaal. Ja, er zullen zich de komende jaren dingen en verschijnselen op onze aarde gaan voltrekken die het huidige menselijke bevattings- en voorstellingsvermogen verre te boven gaan…… Boeiend, heel erg boeiend…

In sociaal opzicht ben ik, zo bevooroordeeld zoals zovele mensen zijn, vrijwel geheel gëisoleerd komen te staan. Maar dat kwam ook door dat belachelijke, volstrekt pijnlijke en beangstigende, en ook volkomen onterechte politieoptreden van 9 oktober vorig jaar, toen ik per politietransport naar de ggz kliniek (of liever gezegd, ggz gevangenis) werd getransporteerd, en toen ik er was werd me niet eens verteld wáár ik eigenlijk was, waardoor mijn verwardheid korte tijd alleen maar nog erger werd. Maar goed, dit optreden zal op zovele mensen een afschrikwekkend effekt hebben gehad, wat ook te merken viel aan de sociale contacten binnen het centraal wonen pand waar ik nog altijd woon; dat sociale netwerk is, in zijn totaliteit bekeken, laat ik zeggen, 80-90% afgenomen, en dat viel het afgelopen jaar ook goed te merken. Daardoor was ik ook vrijwel geheel op mezelf aangewezen m.b.t. de emotionele lijdensweg van dit jaar…

Maar goed, ook dit bovenstaande zal waarschijnlijk ook een zekere spirituele betekenis in zich dragen. Maar goed, ik  wil het voor nu hierbij laten, en ga nu even met Debby wandelen.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: