Problemen met plaatsen weblogs op deze site

Ben al ruim een uur bezig om in te loggen en vervolgens een nieuw bericht te kunnen schrijven en plaatsen op deze site. Niet erg handig en gebruikersvriendelijk. Misschien toch een optie om deze weblogsite aktief te houden voor het kunnen raadplegen van de vele berichten die in het archief zijn opgeslagen sinds december vorig jaar, en om, indien de problemen op déze weblogsite van wordpress blijven bestaan, toch over te stappen naar mijn andere weblogsite op http://cbdekat.blogspot.com ?? Ik blijf het toch maar gewoon proberen, want het zou jammer zijn als deze WordPress weblogsite zo belabberd blijft werken…

Maar in de tussentijd toch weleens handig voor jullie lezers, om naast deze site, ook eens te kijken op de andere weblog van blogspot.com (=Google). Dit voor het geval de problemen hiér blijven aanhouden.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: