Verslagje gesprek spv’er, nieuw geluidsmontageprogramma uiterlijk komend weekend op websites te beluisteren, en eventueel meer nieuws…

Do.7 oktober 2010 >> Vanmiddag heb ik een vrij uitvoerig gesprekje gehad met mijn spv’er van de ggz. Zij is erg tevreden over hoe het momenteel met mij gaat, en dat ondanks alle uiterst pijnlijke ervaringen van dit jaar. Het spirituele verhaal dat daarachter zit heb ik daarbij echter niet uiteen gezet. Ze hoeven toch niet alles te weten? Eerst had ik nogal gauw de neiging om in mindere periodes daartegen krampachtig te vechten, maar dat kost niet alleen heel veel verspilde energie, dat verergert alleen maar die situatie in mindere tijden. Ik probeer nu dergelijke periodes, die ook minder zwaar zijn dan eerst, juist volledig over me heen te laten komen, en combineer dat vaak met kortere of langere periodes van rust, eventueel gecombineerd met muziek. Daarna verbetert de situatie juist in veruit de meeste gevallen. Maar om nou te zeggen dat het slecht gaat, zoals eerder dit jaar, nee, bij lange na niet meer zoals eerst…. Juist meer periodes van rust en meer vertrouwen in de toekomst. Het zijn allemaal dingen die horen bij het proces waarin ik zit. Daar hoort ook bij dat de diepe emotie, diep van binnen op de achtergrond, zeker nog een soort sluimerend bestaan heeft, maar dat is ook niet meer dan logisch, gezien alles wat er dit jaar is gebeurd.

Volgende keer een afspraak met mijn spv’er gemaakt voor 26 oktober a.s. Voor de rest ben ik verder artikelen aan het schrijven voor zowel mijn eigen website als die van Peggy en mij. Nog voor het weekend hoop ik een nieuw muziekmontage-geluidsprogramma klaar te hebben en te plaatsen op de sites op http://home.kpn.nl/kat00020 en op http://cbdekat.magix.net/public . Ik laat het via deze weblogsite nog wel weten wanneer het programma te beluisteren is op het net.

Later komende week komt de website van Peggy en mij weer aan de beurt voor een upgrade met nieuwe verhalen erbij, en gecorrigeerde fouten in het bestaande ontwerp.

Ik stop er nu weer even mee, want Debby wil nog even buiten lopen.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: