Mededelingen omtrent websites, verandering voelbaar, periode van rust en bezinning, contacten heraktiveren, en overige bijzonderheden van de afgelopen dagen…

Di.12 oktober 2010 >> Eindelijk weer eventjes tijd om wat op het weblog te schrijven, na een aantal vrij rustige en positieve dagen. Vanavond werd ik nog even gebeld door Daniela. Zij was vandaag jarig en is 45 jaar geworden. Ze was vandaag met haar partner een dagje uit, maar had geen gelegenheid meer om boodschappen te doen. Vanwege een poging tot zelfdoding jaren geleden is ze wat minder mobiel, en ze vroeg me of ik voor haar nog een klein boodschapje kon doen. Kleine moeite, en het was al in een half uurtje tijd geregeld, maar kon jammer genoeg niet blijven aangezien ik Debby had meegenomen en zij wachtte geduldig in de auto totdat ik weer terug was. Toen even een kort bezoekje gebracht aan mijn ouders en daarna weer naar huis gegaan.

Morgenmiddag, mijn bijna vaste bezoekmiddag aan de open afdeling van de kliniek De Amstelmere, heb ik afgesproken met Anne, voor een klein uitstapje. Dan komt ze er ook eens uit, want ze verblijft inmiddels alweer bijna een jaar in de kliniek. Debby kan morgen een paar uurtjes bij mijn ouders zijn. Dat vinden m’n ouders ook wel weer eens leuk, om op haar te passen. Debby slaapt veel, is weliswaar achteruitgegaan, maar haar situatie lijkt vooralsnog weer vrij stabiel te zijn. Bovendien, ze is nog vrolijk en levenslustig op haar oude dag. Elf jaar is voor een hondje met cardiomyopathie toch al heel wat… Toch probeer ik er wel rekening mee te houden dat het ineens afgelopen kan zijn en dat het nog maar zeer de vraag is of ze het nieuwe jaar zal gaan halen. Maar ja, ik probeer maar zoveel mogelijk in het hier en nu te blijven leven, wat eigenlijk al min of meer automatisch gaat de laatste tijd. Als haar tijd komt dan is dat nu eenmaal zo, immers, ook haar leven is, in aardse termen gesproken, nu eenmaal eindig, al zou het zeker niet leuk zijn als dat juist dit jaar ook nog eens zou gaan gebeuren……

Toch merk ik dat de energie van Peggy me al enige tijd op een wat hoger plan probeert te krijgen, voor wat betreft het ervaren van meer optimisme en positiviteit in het leven. Deze energie is nog altijd zo ongelofelijk krachtig en positief, zoiets valt gewoon niet onder woorden te brengen. Ook de positieve boodschappen die ze langs telepatische weg probeert over te brengen, zorgvuldig gedoseerd en –afgestemd op de situatie van het moment zelf, brengt ze tegelijkertijd met een dusdanige mate van overtuigingskracht dat ik er eigenlijk niet veel langer omheen kan dat daarin toch wel een veel grotere en diepere werkelijkheid achter schuil móet gaan dan ik lange tijd sterk geneigd was te denken, ook voor wat toekomstgerichte gedachten betreft… Beetje moeilijk om uit te leggen in woorden, maar het is wel heel bijzonder. Zo luisterde ik gisteren naar een liedje, afkomstig van cd, en ik voelde ook de energie die de tekst van dat liedje, in de positieve betekenis van het woord, bij haar losmaakte, en niet voor het eerst. Het liedje ging o.a. over “diep verlangen naar….” en “physical” (lichamelijk, aards contact), waarop vervolgens minutenlang achtereen een spontaan optredende pulserende en uitermate krachtig voelbare positieve energiestroom m’n lichaam doorstroomde, vanaf het kruinchakra via m’n hele lichaam tot in m’n voeten. Zo diep, zo enorm krachtig zoals ik zoiets dergelijks nog nooit eerder heb ervaren…..

De afgelopen dagen stimuleerden wederom tot diepere vormen van bezinning, ook omtrent die dingen, die aspekten waar ik nog niet eerder aan toe was gekomen dit jaar. En zo zijn er –bijvoorbeeld -heel veel mensen die ik eigenlijk al veel te lang niet meer heb gesproken, en heb, voor zover ze al niet in het telefoongeheugen stonden, de telefoonnummers van al deze mensen in het telefoongeheugen geprogrammeerd. Maar ook meer dingen geleerd vanuit die periodes van bezinning…. Ik hoop dat de mensen die ik ken en die ik al langere tijd niet meer heb gesproken, het prettig zullen vinden als ik hen weer eens opbel. Een van de eerste contacten heb ik, en tot wederzijdse tevredenheid, weer gelegd, namelijk met Wesley G., vroegere medepatiënt van resp. de gesloten afdeling in Hoofddorp en de open afdeling hier in Amstelveen. Het is zelfs zo dat we binnenkort opnieuw contact met elkaar opnemen voor het maken van een afspraak. Wesley komt dan een keer naar Amstelveen. Maar daarnaast natuurlijk ook nog een aantal andere mensen, uit m’n eigen familie, en daarbuiten… Wellicht kom ik daar in een van de volgende weblogs nog op terug….

Daarnaast ook nog allerlei andere dingen ondernomen. Zo heb ik op 9 oktober een opname gemaakt, eigenlijk meer een proefopname, maar toen ik deze op cd had beluisterd heb ik deze opname uiteindelijk toch maar geplaatst, in eerste instantie op m’n eigen website, Website van Boudewijn ( http://cbdekat.magix.net/public ), maar later mogelijk ook op andere websites. Het is een opname van in totaal 46 minuten, en heb daarnaast ook wat kleine aanpassingen verricht aan deze eigen website. Het uploaden van het aangepaste websiteontwerp ging niet geheel vlekkeloos. De eerste keer had ik de verkeerde bestanden geupload naar de server van Magix waarop mijn website draait, en heb deze bestanden met behulp van de gratis software FileZilla eerst weer van de websiteruimte verwijderd, alvorens het ontwerp opnieuw te gaan uploaden. Het uploaden van die site, 65 mb. groot in z’n huidige vorm, duurde ongeveer een kwartiertje, en met succes.

Vreemd genoeg kan ik het originele ontwerp van de audiowebsite op m’n experimentele webadres http://home.kpn.nl/kat00020 niet meer tevoorschijn krijgen in WebCreator 5. Het staat nog wel op de harde schijf en op de backup, maar om de een of andere reden krijg ik geen toegang meer tot het ontwerp van die site. Later deze week ga ik proberen dat ontwerp opnieuw, vanaf de backupschijf, te laden in WebCreator. Daarnaast ben ik ook bezig om de website van Peggy en mij te voorzien van een upgrade, met veel nieuwe artikelen en (openbare) informatie. Ook van dat websiteontwerp maak ik geregeld een backup, want als dat beschadigd raakt dan zou het nodig zijn om de hele site, inclusief alle informatie onder de tabbladen, helemaal opnieuw te ontwerpen. Dat ben ik overigens op de lange termijn alsnog van plan, als ik nog wat meer ervaring heb opgebouwd met het bouwen van websites…

Ik zou nog bijna vergeten te vertellen dat sinds gisteren ook nog een andere weblogsite officieel is geopend. Echter, dat is een weblog, uitsluitend gericht op het onderwerp hooggevoeligheid (HSP), en probeer het ook mogelijk te gaan maken dat mensen daar via de site op kunnen reageren. Het is als het ware een thema-weblog over hoogsensitiviteit en al wat daarmee samenhangt.

Déze website, déze weblog waar je nu dit verhaal op leest is veel breder, voor algemeen gebruik, en zal ook in de toekomst waarschijnlijk het meeste gebruikt blijven worden. Bovendien heeft deze weblog die sinds kort gesplitst is vanaf de originele Windows Live Space websiterumte en te zien is op http://paradijsvogel2009.wordpress.com ook een historische waarde en betekenis, met berichten die teruggaan tot tijdens mijn opnameperiode. In december vorig jaar (2009) ben ik daarmee begonnen, met m’n laptop computer vanaf de open afdeling in De Amstelmere, tijdens mijn opname daar. Deze weblogsite wordt ook zeer regelmatig bijgewerkt, aangevuld, en het streven is doorgaans, indien mogelijk, minimaal eenmaal per twee dagen een nieuw artikel eraan toe te voegen, zo mogelijk dagelijks. Mocht je nog gëinteresseerd zijn in de vele documenten en foto’s die op de Windows Live Space website staan vastgelegd, het oorspronkelijke adres bestaat niet meer (http://cbdekat.spaces.live.com). Mensen die nu nog dit adres gebruiken worden automatisch doorgelinkt naar deze weblogruimte waar je nu naar kijkt. Jammer genoeg, het nieuwe adres om toegang te krijgen tot de Windows Live Space webruimte van mij is veranderd in een ingewikkelde reeks van getallen en cijfers. Om het wat gemakkelijker te maken, op de Website van Boudewijn (later zal de link op de Website van Peggy en mij ook worden aangepast) staat een direkte link naar de ‘oude’ Windows Live Space webruimte, de profielpagina van die site…. Ik dacht er toch goed aan te doen dit hier nogmaals even uiteen te zetten.

Ik ga er nu weer mee stoppen. Morgen weer een nieuwe dag…..

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: