Bezoekje kliniek De Amstelmere was nuttig, naar ontwaakt uit slaap, verder wel een vrij gunstige dag…..

Wo.13 oktober 2010 >> Afwisselend dagje was het vandaag. Vanochtend vroeg op een nogal vervelende manier uit een overigens hele vredige slaap gewekt door een telefoontje van onderzoeksbureau Intomart, en was toen ook meteen klaarwakker. Wel jammer, want het was wel een prettige diepe droomtoestand waarin ik op dat moment verkeerde. En als je dan voor zoiets onbenulligs als een kijk- en luisteronderzoek uit zo’n vredige slaap en diepe droomtoestand wordt gehaald, dan voel ik me ook even wat minder, omdat het een negatief-gespannen reaktie in me teweeg bracht. Dat kost dan weer even wat tijd om bij te komen. Het gevolg was ook dat ik me het meeste van die droom niet meer kan herinneren, alleen het einde. Ik stond voor de ingang van een supermarkt en maakte toen kennis met een hele aardige vrouw die zich voorstelde als Pascal.

Maar met enige moeite ontlaadde zich deze spanning zich weer toen ik een uitgebreide douche had genomen.. Hoe dan ook, vanmiddag, volgens afspraak, op bezoek geweest bij Anne in de kliniek, en samen met haar een kort ritje gemaakt in de omgeving. Was ook nuttig en een goed gesprek.

Later Debby weer opgehaald bij mijn ouders, die een aantal uren op haar hebben gepast. Het was al vrij laat, en had geen energie meer over om nog eens uitgebreid te staan koken. Dus uiteindelijk in het nabijgelegen winkelcentrum in Kostverloren bij de snackbar een patatje gehaald, en zag dat ze de snackbar daar helemaal hebben verbouwd en opnieuw ingericht. Ziet er daar best leuk uit. Klein, maar toch heel efficiënt ingericht, en dat was dan zo langzamerhand ook wel nodig…

Verder een vrij rustige avond, en ook vrij ontspannen. Morgen ook weer vroeg op, vanwege een afspraak. Ik heb vanavond wel nog even een nieuw fotoalbum toegevoegd aan de Windows Live Space webruimte, “fotoserie 2010”, waaronder ook een foto die ik een aantal maanden geleden tegenkwam op internet, gemaakt door Peggy. Maar nu….. tijd voor een welverdiende nachtrust…. Volgende keer weer meer tijd voor het schrijven.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: