Noodgedwongen verhuizing website van boudewijn, en overig nieuws…

Zo.17 oktober 2010 >> Nog even een klein berichtje alvorens te gaan slapen. Sinds kort heb ik een proefversie van het beveiligingspakket Norton Internet Security 2011 (30 dagen geldig) op mijn laptop gëinstalleerd. Goed pakket, is in de loop der jaren heel sterk verbeterd op veel punten, en ik hoop het, net als vorig jaar, na de proefperiode te kunnen activeren met behulp van een licentiecode die ik nog heb liggen van hetzelfde pakket uit 2009. Dan kost het me verder dus niks.

Datzelfde beveiligingspakket constateerde echter een beveiligingslek op de server van Magix waarop tot vanavond enige tijd mijn Website van Boudewijn, over HSP (hooggevoeligheid) draaide. Niet dat er sprake is van een virus of spyware op dit adres, maar door een beveiligingslek schijnt de website op deze server van Magix, die in Engeland draait, nogal gevoelig te zijn voor internetcriminaliteit. Voorzorgshalve heb ik de website van dit adres verwijderd, en hoop het in aangepaste vorm op korte termijn te gaan herplaatsen op het oude adres waarop deze site ooit stond, http://home.kpn.nl/kat00020 . Binnenkort valt deze website dus weer te zien op dit oorspronkelijke adres, waarschijnlijk tijdelijk, want ik ben nog aan het onderzoeken of er een betrouwbaar en ook voordelig webhostingbedrijf bestaat om de website later een definitieve bestemming te gaan geven, op een nieuw en ik hoop ook blijvend toekomstig adres dus. Ik ben e.e.a. nog aan het onderzoeken. Meer info hierover op deze weblog… Ik hoop de verhuizing naar het oorspronkelijke webadres nog dit weekend te kunnen gaan doorvoeren, al vind ik het wel erg vervelend voor de gebruikers. Zeker nu deze site binnen niet al te lange tijd verder zal worden uitgebreid. Ik raad je intussen aan om, voor alle zekerheid, liever niet teveel het adres http://cbdekat.magix.net/public te bezoeken, waarop nu een verhuisberichtje valt te lezen….  Ik houd jullie op de hoogte omtrent e.e.a.

Verder wel een vrij rustige dag gehad vandaag gelukkig. Daarnet nog een mailtje gehad van een goede vriendin uit het zuiden van het land die momenteel niet echt lekker in haar vel zit. Ik heb al zeker, ik schat zo’n 10 jaar contact met haar via internet en email, en ook een heel goed contact in ieder geval. Ik zal haar ook zeker nog dit lopende weekend een mailtje terug sturen. Ze voelde zich nogal bezwaard om te schrijven over haar huidige situatie, maar dat is wat mij betreft echt niet nodig hoor. Immers, daar zijn we toch vrienden voor? Wel jammer dat haar behandelaar niet wat dieper op haar problematiek ingaat, en erg aan de oppervlakte blijft hangen. Een algemeen gangbare kwaal helaas in de hulpverlening. Gebrek aan diepte- inzicht… Er valt nog zoveel meer te doen aan mensen met ernstigere vormen van psychiatrisch lijden….. Maar goed, ik stuur haar z.s.m. een berichtje retour…

Ik ga nu eerst een nachtje slapen. Ik ben gelukkig vrij ontspannen en positief gestemd momenteel…

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: