Tijdelijk websiteontwerp op http://home.kpn.nl/kat00020, verder weinig bijzonderheden…

Ma.18 oktober 2010 >> Afgelopen avond heb ik een tijdelijk websiteontwerp geplaatst op de gratis standaard webruimte, behorende bij mijn internetabonnement, waarop op korte termijn mijn website over hoogsensitiviteit zal komen te staan. Helaas was het daarvoor wel nodig om de audiowebsite van dit adres te verwijderen.

Verder weinig bijzonderheden te vertellen over de afgelopen dag. Morgenmiddag voor controle naar de tandarts. Maar aangezien ik eerder dit jaar een brug heb moeten laten plaatsen ben ik wel door m’n maximum jaarlijkse vergoeding heen. Dat betekent dus dat alle kosten nu voor mijn rekening komen. Gelukkig heb ik daarvoor iets kunnen regelen, een hele opluchting. Ik heb een hekel aan tandartsbezoekjes, maar ja, wie niet eigenlijk….. Slimme jongens ook, immers ik ben net een paar maanden geleden geweest voor de behandeling in verband met die geplaatste brug. Ze rekenen dan zes maanden na de daaraan voorafgaande controleafspraak voor de volgende controle, maar niet zes maanden na de laatste behandeling, wat veel eerlijker zou zijn…

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: