Onderzoek naar toekomstig webhostingbedrijf Website van Boudewijn nog niet afgerond, verder wel een vrij gunstige dag, en overig nieuws…….

Di.19 oktober 2010 >> Ik ben vandaag o.a. op zoek gegaan naar een voordelig en toch betrouwbaar webhosting-bedrijf om in de toekomst de Website van Boudewijn over hsp, hoogsensitiviteit te gaan plaatsen. Voorlopig zal deze website worden teruggeplaatst op het oude oorspronkelijke adres, http://home.kpn.nl./kat00020 , waarop nu een  voorbereidend testontwerp te zien valt. De andere onbetrouwbare websiteruimte op het adres http://cbdekat.magix.net/public wil ik per 1 november aanstaande gaan opheffen.

Het is niet eenvoudig om uit het enorme aanbod van webhostingbedrijven een goede uit te kiezen. Er zijn al webhostingbedrijven die 5000 mb webruimte aanbieden voor nog geen twee euro per maand, inclusief domeinnaam-registratie. ik ben er nog niet helemaal uit, maar dat komt ook wel weer goed….

Het was weliswaar een nogal regenachtige dag, maar toch evengoed een dag van relatief veel rust., maar ook een dag van veel terugkomende herinneringen aan oktober 2009….  Vanmiddag dus op bezoek bij de tandarts, maar ik hoop er evengoed toch een dag van te maken met inhoud. Ik hoop telefonisch contact op te gaan nemen met een aantal mensen, en mogelijk ook nog wat verder te werken aan de website-ontwerpen. We zien wel hoe de dag zal verlopen.

Het wordt, vind ikzelf, zo langzamerhand ook weer eens hoog tijd om na lange tijd contact op te nemen met de ouders van Peggy. Ik ben toch wel benieuwd hoe het met hen gaat dezer dagen… Ik begrijp dat Peggy ook nog een broer heeft, waarbij ik me afvraag, heb ik hem ooit al eens ontmoet? Ik kan het me op dit moment van schrijven echter niet meer zo goed herinneren…. Misschien komt dat nog wel naar boven, net als nog zovele lange tijd weggezakte herinneringen uit die tijd die dezer dagen weer in mijn herinnering terugkomen. Ik leef nog altijd heel erg met hen mee, dat is iets wat absoluut zeker is!!!

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: