Werkzaamheden in huis, nieuw programma, vermoeiende maar nuttige dag.

Do.21 oktober 2010 >> Vandaag was echt een dagje van bezigheden thuis. Niet alleen voor wat betreft huishoudelijke dingen, maar ben daarnaast ook even op zoek geweest naar twee nieuwe lampen voor aan beide kanten van de gang. Daar hingen nog in totaal vier spotjes, waarvan zeer regelmatig lampen vervangen moesten worden, en het was ook de enige plek in huis waar nog geen spaarlampen waren aangebracht. Dure grap als je steeds lampen moet vervangen… Ik was al voor twee tientjes helemaal klaar, en één lamp is reeds gemonteerd. Alleen nu nog wat geschikte schroeven kopen, want de schroeven die ik kon vinden voor de montage zijn eigenlijk net iets te kort. Maar dat is een klusje voor morgenmiddag, na half drie, want voor die tijd verwacht ik nog bezoek van woningbouwvereniging Ymere, die komt kijken naar de slechte afzuiging in huis en in de badkamer, naar de schimmel die zich begint te vormen in de badkamer, als gevolg van dat slechte afzuigsysteem. Ik neem aan dat er dan meteen wordt afgesproken wanneer ze langskomen voor die klus… Ook in de woonkamer is het afzuigsysteem ronduit slecht, wat ik vooral merk als ik ‘s avonds sta te koken en wanneer de ramen beslaan. En om nou straks in de wintermaanden het raam op een kiertje te zetten zie ik toch ook niet erg zitten. Wat wel fijn is is die nieuwe hoogrendementsketel die vrij recentelijk is geplaatst. Deze werkt ook veel beter en maakt veel minder lawaai. Een waakvlam is bij dat nieuwe systeem ook niet meer nodig.

Een dezer dagen wil ik een nieuw geluidsmontageprogramma gaan maken voor op de sites te kunnen plaatsen, als vervolg op de laatste lange montage van 29 juli jongstleden. Maar of dat er vanavond van komt weet ik nog niet, aangezien ik toch wel wat vermoeid ben door al het werk. Het is ook belangrijk om voldoende rustmomenten te nemen tussendoor. Ik zie wel hoe de avond verder verloopt.

Afgelopen nacht werd ik toch wel even geraakt door veel dingen die ik las op diverse websites over hogere intelligentie, en zo ook over de manier van leven van veel mensen die in deze categorie vallen. Het maakt heel veel dingen alleen maar nóg duidelijker dan deze al waren. Zëer herkenbaar in ieder geval….

Ik ga zodirekt weer even een wandeling met Debby maken. Is ook wel even prettig om even buiten te wandelen.

Groetjes, Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: