Werkzaamheden aan woning…, een iets mindere dag, maar toch nuttig bezig geweest…

Vr.22 oktober 2010 >> Vanmiddag bezoek gehad van een medewerker van woningbouwvere-niging Ymere. Deze heeft de kraan in de keuken gerepareerd en heeft ook een kijkje genomen in de badkamer, waarin zich door de slechte afzuiging schimmel begint te vormen. Het blijkt overigens iets te zijn wat veel voorkomt in dit type woningen. Op 4 november a.s. komt de schilder die alles weer netjes gaat maken en tevens een schimmelwerende laag zal aanbrengen. Nee ik heb over Ymere tot op heden nog niks te klagen, goede dienstverlening en ook vrij snel. Ze doen niet moeilijk en houden zich aan de gemaakte afspraken.

Verder eigenlijk niet veel bijzonderheden vandaag. Ik ben wel nog even langs mijn ouders geweest, maar ook niet lang. Mijn licht dementerende vader was net weer teruggekeerd van de dagopvang waar hij nog altijd drie keer in de week naar toe gaat. Het bevalt hem tot nog toe heel goed.

Vanavond heb ik veel geluisterd naar muziek en gemaakte geluidsopnames uit het wat verdere verleden. En zo kwam ik bijvoorbeeld weer eens een opname tegen op cassette, gemaakt op 25 april 1976, van het zondagse kinderprogramma Ko de Boswachter, wat toen iedere zondagochtend op Hilversum 3 te beluisteren viel. In die uitzending werd ook een gedicht voorgelezen wat ik toen had ingezonden. Ik ga het programma eerdaags ook op cd overzetten, want zo’n bandje, wat bovendien alweer 34 jaar oud is, is ook aan slijtage onderhevig.

Vandaag mag dan mijn emotionele gesteldheid nogal aan de magere kant zijn geweest, ik heb het gewoon maar over me heen laten komen. Dat is meestal ook de beste manier, heb ik gemerkt… Dat zijn ook van die dagen waarop ik weer even op de automatische piloot omschakel…

Morgen is het alweer weekend, en alweer 23 oktober. Ik denk dat ik dan even de tweede lamp in de gang van m’n woning ga vervangen. De eerste lamp heb ik inmiddels voorzien van de juiste schroeven, gekocht bij de ijzerwinkel, en deze lamp zit nu muurvast, met een 20 Watt spaarlamp erin. Deze geeft licht voor een 100 Watt gewone gloeilamp en heeft een gemiddelde levensduur van ongeveer 10.000 uur.

Morgen in ieder geval eens lekker uitslapen… Er zijn nog zoveel dingen die ik op het programma heb staan, maar zo’n dag vliegt voorbij als je eenmaal bezig bent…

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: