Opnieuw tevergeefs gewacht op komst loodgieter, over de websites en nieuwe webhoster voor eigen website, verder rustige dag.

28 oktober 2010 >> Ja, hoe is het mogelijk, vanmiddag heb ik weer (voor de tweede keer) voor niks de hele middag zitten wachten op de loodgieter die zou langskomen. Dat betekent dus morgen weer de hele dag op wacht zitten! Maar daar ligt voor mij wel de grens. Het is niet goed voor mij om dagen achtereen alsmaar te wachten, verplicht thuis te blijven zitten, en wil over e.e.a. toch een duidelijke klacht indienen bij de verhuurder. Mijn ouders hebben destijds ook al eens hun eigen loodgieter hierlangs gestuurd, in een vergelijkbare situatie. Misschien dat dat ook deze keer nodig is, want ik ben echt niet van plan om nog een vierde dag te gaan zitten wachten. Ik houd er niet om aan het lijntje te worden gehouden. Voor mezelf voelt het toch prettiger dat ik hierover morgen even contact opneem met de verhuurder. Het bedrijfje wat ze hebben ingehuurd voor dit soort klusjes zal ongetwijfeld voor hun de voordeligste oplossing zijn, de organisatie bij dat bedrijf is ronduit slecht, en ze kunnen ook geen indicatie geven hoe laat ze ongeveer hier zullen zijn. Niet echt klantvriendelijk bovendien…..

Ondanks alles toch wel een vrij redelijke dag. De keukenkastjes grondig opgeruimd, wat weg kon ook weggegooid en alles opnieuw ingedeeld, zodat het allemaal wat overzichtelijker wordt. Gisterenavond voor alle zekerheid nog eens gekeken en onderzocht op het internet of de beoogde webhostingmaatschappij voor het plaatsen van mijn “Website van Boudewijn” inderdaad ook de beste is. Er zijn vele honderden webhostingbedrijven, maar er staat, voor zover ik heb kunnen nagaan, geen enkele webhoster die nog beter is dan die ik op het oog had, en dat alles voor een lage prijs. Als particulier gebruiker komt er weliswaar nog BTW bij over het verschuldigde bedrag, maar dan nog, 12 euro per jaar voor domeinnaamregistratie en de mogelijkheid van daaraan gekoppelde gratis 250 mb. webruimte, is erg voordelig, en toch kwalitatief hoogwaardig. Wel heb ik mij nog enige tijd afgevraagd of er niet een nog wat originelere naam te bedenken valt voor Website van Boudewijn, dan wel plaatsen van de Website van Peggy onder de nieuwe domeinnaam, gecombineerd met het plaatsen van mijn eigen website die immers gaat over hoogsensitiviteit op het adres www.boudewijnhoogsensitief.nl . Wat dit laatste idee betreft, dit zou bij gebruikers nogal wat verwarring kunnen opleveren, en bovendien, er zouden ook problemen kunnen ontstaan bij de zoekmachine Google, waarbij de website van Peggy en mij, bij het intoetsen van de naam van de site, inmiddels al bovenaan de lijst staat van de zoekmachine. Dus ik laat het maar gewoon zoals het is; deze site dus op hetzelfde adres als waar deze altijd op heeft gestaan sinds juni jl. Deze gezamenlijke website na het verlopen van mijn contract bij KPN in mei volgend jaar overhevelen naar de nieuwe webhoster is echter iets wat ik zeer serieus overweeg. Het enige wat dan wel nodig zal zijn is om dan voor 60 cent per maand extra (incl.BTW) te kiezen voor het standaardpakket bij de nieuwe webhoster, met 350 mb. webruimte. Dat moet voldoende zijn, met het oog van de beperkte hoeveelheid audiobestanden (geluidsmontageprogramma’s en opnames van radiouitzendingen uit het archief) op de ‘gezamenlijke’ website.

Het is in ieder geval zo dat ik nog deze oktobermaand, dus binnen drie dagen, een soort van herdenkingsprogramma wil gaan opnemen en plaatsen op beide websites, naar aanleiding van het feit dat het een jaar geleden is dat ik werd opgenomen, over m’n eigen ervaringen daar en de behandelmethode van Peggy waarover ze me destijds al regelmatig heeft verteld in haar betere periodes. Natuurlijk ook uitgebreid aandacht van het contactverloop tussen mij en Peggy, in oktober, in mijn periode op de open afdeling, de periode tussen haar sprong en haar aardse overlijden, en de periode erna, tussen 12 februari en nu, oktober 2010, en over de verwachte toekomstige ontwikkelingen in dat contact. Ik verwacht dat dit programma in totaal ongeveer twee uur zal gaan duren, met een uitloopmogelijkheid naar 2,5 uur. Het programma zal ook om technische redenen in twee delen worden gesplitst. Wel zo prettig ook voor luisteraars op de sites, zodat ze niet max. 2,5 uur aaneengesloten hoeven te luisteren naar het programma. Het is dan immers mogelijk om na het eerste deel even te pauzeren, of om het andere deel een volgende keer te beluisteren….. Eerst nog geprobeerd of het mogelijk is om er een geheel van te maken. Dat kan wel, maar is erg omslachtig, deze methode, technisch gezien.

Zodirekt nog even een avondwandeling maken met Debby, en daarna hopelijk een ontspannen avondje vanavond. Gisterenavond was, voor het eerst sinds tijden, zelfs enige tijd een vrolijke avond, maar tegelijkertijd ook heel erg leerzaam. Maar dat is weer een ander verhaal.

Groetjes,

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: