Aktie ondernomen na twee bedreigingen via sms, afgezien daarvan toch al vreselijke rotdag achter de rug, berichtje i.v.m. websites.

Wo. 3 november 2010 >> Vandaag even een tijdelijke, maar forse emotionele dip. Vreemde dag. Afgelopen nacht geen negatieve gedachten, maar desondanks lukte het me niet om de slaap te vatten, althans slechts voor enkele uurtjes. Daarom maak ik het nu ook niet zo langdradig vanavond, zo kort mogelijk. Want morgen is het donderdag, doorgaans, en ook deze keer, de drukste dag van de week. Bovendien ben ik morgen de hele dag aan huis gebonden, vanwege een bezoekje van iemand van de woningbouw. Komt me eigenlijk helemaal niet zo goed uit, want na zo’n dag als vandaag heb ik eigenlijk meer behoefte aan rust, maar ook om in de buitenlucht te zijn, in plaats van tussen vier muren… Maar ja….

Afgelopen nacht al was het raak, want, hoewel ik kwa gedachtenstoom juist heel erg rustig was, toch voelde het alsof (ik zoek nu even naar de woorden om datgene te symboliseren wat ik eigenlijk niet in woorden kan uitdrukken/uitleggen) iemand op afstand probeerde om heel veel negatieve energie hier naar toe te sturen, een soort van Reiki op afstand dus, maar dat is eigenlijk een verkeerd woord hiervoor, want Reiki is juist het langs spirituele weg sturen van pósitieve energie naar iemand toe. Ik voelde heel duidelijk dat die daaruit voortkomende grote onrust niet iets was wat vanuit mijzélf kwam in dit geval. Want dát zou heel anders gevoeld hebben. Ik zou e.e.a. niet anders kunnen omschrijven. Gelukkig word ik ook omringd door heel erg veel positieve energie, en dat maakt ook dat ik me thans weer wat rustiger begin te voelen, ondanks een vrij matige dag vandaag.

Vandaag heb ik voor de tweede keer in 12 maanden tijd een tweetal bedreigende tekstberichten ontvangen via sms, ditmaal echter niet van de nieuwe partner van mijn ex-vrouw, zoals tijdens mijn afgelopen opname. Het eerste berichtje bereikte me vanochtend om 11:55 uur, en dat eerste berichtje was, hoewel niet leuk en nogal hatelijk, uiteindelijk iets wat nog niks was vergeleken met de inhoud van het tweede berichtje van vanmiddag 16:30 uur. Nou heb ik natuurlijk ook veel ervaring in mijn leven opgedaan met figuren die menen hun eigen ego alsmaar verder te moeten ‘ontwikkelen’, door bewust misbruik te maken van de kwetsbare plekken in een hoogsensitieve persoonlijkheid. Je hebt nu eenmaal van die figuren in onze wereld (en zoiets begon bij mij al zelfs ‘destijds al op school, zo rond het begin van de jaren ‘70) die ook hier weer aanvoelen dat ik anders ben, anders wíl en ook mág zijn in deze wereld dan algemeen gangbaar. Met dit laatste bedoel ik dan vooral, een openhartige levensinstelling, openheid, ook je gevoelsmatige, meer emotionele kant van jezelf tot uitdrukking te brengen. Dit houdt ongetwijfeld ook verband met rollenpatronen, man-vrouw verschillen, en een sterke man-vrouw polariteit in onze moderne maatschappij. Die meer emotionele en openhartige kant van je menszijn laten tonen is iets wat echter in onze huidige wereld (waarin het ego en het handelen vanuit dat ego, obsessief sterk wordt overgewaardeerd en benadrukt) niet echt wordt gewaardeerd. Maar goed, ik wil nu eindelijk eens zijn, diegene die ik van nature al ben, en gewoon mezelf zijn. Dat leeft voor mij heel veel prettiger, en is van nature ook heel menseigen! Een veel rijkere manier van leven, al kan ik ook best begrijpen dat er nu eenmaal mensen zijn die moeite hebben met mensen die zich man en vrouw ineen voelen. Maar, daar valt gerust op een menswaardige manier over te praten wat mij betreft, al is het wel zo, dat het feitelijke probleem i.d. niet in mijzelf zou zitten, maar in personen die op een voorwaardelijke manier met ‘hun’ medemensen menen te moeten omgaan, en daarbij in extremen doorschieten naar buiten toe….. Het gezegde, verbeter de wereld, door eerst eens aan jezelf te beginnen (werken), is iets wat zij niet kennen.

In het eerste berichtje werden me de meest afgrijselijke ziektes toegewenst. Daarop een sms-bericht terugsturen? Nee, natuurlijk niet, want dat willen ze juist. En bovendien voel ik er beslist niets voor om daaraan mijn energie te verspillen. Het tweede berichtje daarentegen was in beduidend hardere taal geschreven. In korte, maar bijzonder haatdragende bewoordingen werd ik in dat laatste berichtje serieus met de dood bedreigd. Maar ook hierop heb ik geen sms berichtje teruggestuurd………,nee, maar wel aktie ondernomen. Ik heb e.e.a. gemeld aan mijn telefoonaanbieder Vodafone (die e.e.a. gaat onderzoeken), en telefonisch aangifte gedaan bij de politie. Aan beide instanties heb ik ook het telefoonnummer doorgegeven van waaruit de sms-berichten zijn verstuurd.

Niet echt rustgevend als je zo’n berichtje krijgt… Dat is zeker, en toch maar geprobeerd om tenminste nog iéts van deze dag te maken….  Al met al, het was gewoon een ongelofelijke rotdag vandaag, en ik denk er voor alle zekerheid toch goed aan te doen om, voortaan ook ‘s nachts, alle sloten van de voordeur op slot te draaien. Daarnaast eerder vandaag ook alle huisadresgegevens van de websites (inclusief de windows live website) verwijderd. Ter afleiding ook een nieuwe update van de website van Peggy en mij op het internet geplaatst op het bekende adres, mijn eigen website van Boudewijn herplaatst op het adres http://home.kpn.nl/kat00020, en een verhuisberichtje geplaatst op het eerdere adres van die site, op http://cbdekat.magix.net/public .

Nu maar even een douche nemen, en toch maar hopen dat ik vannacht wat beter kan slapen.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: