Werkzaamheden aan computer Daniëla, berichtje Mauries, websiteruimte www.wakkerbewustzijn.nl geaktiveerd.

Wo.10 november 2010 > Ook vanmiddag weer op bezoek geweest bij Daniëla, net als gisteren. Zij heeft een uitstapje gemaakt samen met haar partner voor vier dagen en dat is haar goed bevallen. Echter, vlak voor haar vertrek, was haar internetplusbellen-pakket door de post bezorgd. Gisteren begonnen met de installatie, die minder vlot verliep dan was verwacht. Was ook te voorzien, want haar computer is inmiddels 9 jaar oud, heeft een harddisk van slechts 17 gb. groot, en, zoals vandaag bleek, veel te weinig intern RAM geheugen; een vreemde waarde, slechts 112 mb RAM geheugen, terwijl je voor Win.XP toch tenminste moet beschikken over 256 mb intern geheugen. Dit laatste geeft nogal wat problemen bij het gebruik van de computer, en de cdrom, behorende bij het internetmodem van het pakket, vraagt tenminste 256 mb intern geheugen. Vervelende bijkomstigheid is dat het een stokoud type geheugenbankjes zijn van het type PC133, en die blijken nergens meer verkocht te worden, alleen tweedehands, als je geluk hebt. Op een gegeven moment moesten we dus de installatie van het internetmodem op haar pc voortijdig staken, en we hebben nu een vervolgafspraak gemaakt voor komende vrijdagmiddag.

Op de terugweg ben ik nog even langs mijn ouders geweest, die nog een eveneens tien jaar oude computer ergens op zolder hadden staan. Bij onderzoek bleek daar daar nog net twee geheugenbankjes van ieder 128 mb. groot in te zitten van het type pc133. Deze kan ik dan a.s. vrijdagavond meenemen naar Daniëla, en deze uitproberen in haar PC. Mocht dat ook nog niet voldoende zijn dan wil ze graag mijn oude Pentium 4 computer uit 2004, destijds eveneens gratis overgenomen van mijn vader, overnemen. Dat is in dat geval ook wel nodig, want anders heeft ze niks aan haar internetplusbellen abonnement.

Vanavond doe ik het even rustig aan. Morgen is het immers alweer donderdag, en dat is doorgaans de drukste dag van de week voor mij. Daarom heb ik voor de middag, na 13:30u. in principe niks meer gepland. Ik heb vanavond nog een onverwachts sms berichtje ontvangen van Mauries, nog steeds verblijvende op de gesloten afdeling in Hoofddorp. Maar hij had wel goed nieuws, namelijk niet alleen dat hij weer naar de open afdeling zal worden overgeplaatst, maar dat ze daarnaast ook aan het bespreken zijn om hem zo spoedig mogelijk een woning in een beschermd wonen projekt te kunnen gaan bewonen. Dan zou hij dus eindelijk na anderhalf jaar ongeveer, met ontslag kunnen… Ik heb hem een aantal weken geleden, toen hij duidelijk liet merken de hele situatie daar in Hoofddorp meer dan zat te zijn, geadviseerd om contact op te nemen met zijn pvp’er (patiënten vertrouwens persoon), en daar een gesprek mee aan te gaan. Ben toch blij dat ze, zo begrijp ik, nu eindelijk eens aktie gaan ondenemen richting  een beschermd wonen projekt, naar ik mag aannemen, hier ergens in de regio.

Sinds afgelopen maandagavond is officieel de aanvraag van mijn nieuwe domeinnaam voor de Website van Boudewijn (over bewustzijn, hooggevoeligheid en borderline) goedgekeurd door de webhostingmaatschappij. Deze domeinnaam is nu officiëel geregistreerd op mijn naam, en inmiddels ook geaktiveerd. Momenteel valt er nog slechts een berichtje van registratie te lezen, afkomstig van GoedkopeWeboster.nl , maar ben druk bezig om de site dusdanig aan te passen dat daar binnen enkele dagen mijn website op te zien valt. Het nieuwe adres heb ik al vaker genoemd en luidt: www.wakkerbewustzijn.nl .

Mijn gemoedstoestand is nog altijd vrij stabiel, al is het wel nodig om zo nu en dan even een of twee uurtjes te rusten. Net als nu, want ik wil het vanavond wat vroeger maken dan gebruikelijk. Vrijdagochtend een gesprek met Vera, mijn psychiater van de ambulante ggz zorg. Verder zie ik het wel weer.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: