Gesprek met psychiater, websitenieuws, en overig nieuws

Vr.12 november 2010 > Vanochtend vroeg heb ik een gesprekje gehad met mijn psychiater Vera, die het gegeven dat ik ondanks alle ellende van eerder dit jaar, onder de gegeven omstandigheden toch nog in een aanmerkelijk betere staat van welzijn ben komen te verkeren, nogal bijzonder vindt. Ik heb haar nog maar niet het volledige verhaal verteld, maar wel verteld dat het ook te maken heeft met een diepergaand proces van Bewustwording. Over de duidelijk voelbare permanente aanwezige krachtige positieve bron van Liefde, in de vorm van Peggy als energie, wat daarnaast ook de belangrijkste bijdrage levert t.a.v. het hoger dan eerder dit jaar verwachte huidige niveau van welzijn + proces van bewustwording, is iets wat ik nog liever even niet heb verteld… Al zou het ook niet reëel zijn om te ontkennen dat ik haar als aards wezen nog altijd erg mis en dat dat niveau van hoger welzijn nog zeker niet ligt op het niveau van vorig jaar november en december… Tegelijkertijd ervaar ik wél, op manieren die nu eenmaal niet in woorden te vatten vallen, dat haar toekomstige terugkeer als zijnde een aards wezen, zoals ook God het wil, wel een zeer grote kern van waarheid in zich móet hebben…

Maar in de tussentijd, ook dat proces van diepergaande Bewustwording, wat zich inmiddels al een aantal weken vrij stabiel bevindt op het niveau even boven bestaande begrensde vormen van conventioneel zuiver theoretisch bewustzijn, is iets wat ik op zich al heel heel bijzonder en kostbaar vind, en dat is eigenlijk nog heel zachtjes uitgedrukt…. Aan de andere kant is het wel een zuiver innerlijk weten – een weten ook dat bij herhaling is en nog altijd wordt bevestigd langs telepatische weg van Peggy – dat haar uiteindelijke terugkeer toch alsnog zijn voorbestemd, en tegelijk ook nodig zijn om kwa niveau van welzijn niet alleen maar terug te keren naar het niveau van november-december 2009, maar het zelfs nog iets te gaan overstijgen.

Gisteren heb ik dan eindelijk officieel het nieuwe internet=webadres in gebruik genomen op www.wakkerbewustzijn.nl , en er een tijdelijk ontwerpje op geplaatst, evenwel met een aantal zeer interessante video-documentaires, over evolutie, 2012 (een nieuw begin), religie, hsp en borderline. Het is zeker de moeite waard om er alvast eens kennis van te nemen voor jullie mensen… Het zal nog wel eventjes duren alvorens Website van Boudewijn op dit nieuwe adres te zien zal zijn, maar ik hoop in ieder geval zo rond eind november, begin december a.s. Ik zal je bijtijds informeren omtrent de datum van plaatsing, op deze weblogsite. De ‘oude’ versie van mijn website van Boudewijn valt nu nog te zien op http://home.kpn.nl/kat00020 , en zal dus mettertijd, met een aantal belangrijke uitbreidingen, op het nieuwe adres worden geplaatst.

Vanmiddag ben ik ook nog even langs Daniëla geweest in verband met werkzaamheden aan haar computer. Äangezien deze klus nog niet is geklaard, heb ik haar zolang mijn oude laptop computer gegeven, zodat ze in ieder geval alvast op internet kan. Telefoneren lukt helaas nog niet, vanwege een fout in de aanvraagprocedure van haar internetplusbellen abonnement. Ze blijkt alleen geabonneerd te zijn op internet, maar zónder telefoon. Ik heb hierover contact opgenomen met haar provider, die eerst liet weten dat de omzetting naar internetplusbellen nog twee volle weken zou gaan duren en pas op 26 november realiseerbaar, maar uiteindelijk heb ik het toch voorelkaar gekregen dat de omzetting waarschijnlijk al komende maandagochtend plaats kan gaan vinden.

Maar het was wel een erg vermoeiende dag vandaag en maak het dus ook maar niet al te laat, ondanks dat het vrijdagavond is.

Groeten van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: