Veel drukte, rustiger aan doen, storing internetplusbellen, bezoekje Daniëla en spv’er, website van bouidewijn (www.wakkerbewustzijn.nl) druk bezocht.

Di.16 november 2010 > Vandaag was best wel een vrij drukke, eigenlijk iets té drukke dag voor mij, maar morgen heb ik in principe niks gepland. Even helemaal niks is ook wel eens prettig, en zelfs geregeld ook een must voor hoogsensitieve mensen zoals ik. Morgenmiddag alleen even op bezoek bij iemand, maar ben niet van plan om het lang te maken. Ook ga ik binnenkort weer even langs de trimsalon, de hondenkapster van Debby. Debby zelf was vandaag en afgelopen nacht opvallend stil en slaapt veel.

Ik ervaar zelf nog altijd een periode van relatieve, soms ook erg diepe, vorm van innerlijke rust, maar ook van optimisme aangaande de toekomst. Ik heb weliswaar nog af en toe kortere periodes waarin het wat minder gaat, maar toch, de situatie is inmiddels wel veel stabieler dan ik maanden geleden had verwacht…

Afgelopen avond laat lag zowel het internet, het emailverkeer als de telefoon volledig plat. Een herstart van het modem wilde ook niet baten, maar toen ik vanochtend wakker werd deed alles het weer. Nou is het wel zo dat ik gisteren contact heb gehad met een medewerker van KPN, aangezien ik teveel betaal voor wat me geleverd wordt. De adsl centrale hier in Amstelveen staat ergens in het  centrum van Amstelveen, en naarmate de afstand tussen die lokale centrale en de abonnee groter wordt neemt ook de maximaal haalbare downloadsnel- heid af. Ik woon aan de rand van Amstelveen en betaalde voor een maximale snelheid van 16 mb./sec, terwijl er op dit adres via adsl, zoals ik heb gemeten, een maximale download-snelheid mogelijk is van 6,9 mb./sec. Alle reden dus om het abonnement te downgraden naar internetplusbellen basis, met een maximale downloadsnelheid van 8 mb./sec., voor de meeste toepassingen ruimschoots voldoende. Maar het scheelt wel tien euro per maand aan abonnementskosten. Voor de rest blijft alles hetzelfde. Mogelijk dat ze afgelopen nacht mij al hebben omgezet naar het basis-abonnement, maar daar ben ik nog niet achter.

Afgelopen weekend was ook druk, maar wel gezellig toen Daniela zaterdagmiddag spontaan even langskwam. Ze zit momenteel nog steeds zonder telefoon. Pas de 26ste zal haar internet abonnement worden omgezet naar internetplusbellen-basis, hetzelfde moment als wat ikzelf heb.

Vanmiddag is Marit, mijn spv’er van de ggz nog langs geweest voor een praatje. Goed en positief gesprek, waaruit wel duidelijk werd dat ook zij momenteel in een soort van bewust-wordingsproces terecht is gekomen. Zij is net als ikzelf van mening dat het, gegeven de omstandigheden, best wel vrij goed gaat. Alleen wel het advies om kwa aktiviteiten wat rustiger aan te doen.

Vanavond nog een reaktie ontvangen naar aanleiding van de website van peggy en mijzelf. Maar ik heb vanavond de tijd niet en er ook de energie niet voor om me over e.e.a. te buigen. Morgen en overmorgen weer een dag denk ik dan…

Mijn andere, pas geaktiveerde website, website van boudewijn, op www.wakkerbewustzijn.nl kent volgens de statistieken gemiddeld ongeveer 120 bezoekers per dag, niet slecht voor een dergelijke website… Vanavond vroeg naar bed.

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: