Bezorgdheid omtrent hond Debby; aflopende zaak??

Di.16 november 2010 / 23:30u. > Het is eigenlijk al sinds een dag of  twee/drie dat het met Debby wederom niet zo goed lijkt te gaan. Niet voor het eerst dit jaar, want dit is al eerder gebeurd, al lijkt ze nu nog stiller en lustelozer te zijn dan hiervoor. Ze reageert ook nauwelijks als ik haar naam roep en buiten wandelen kost haar ook merkbaar meer moeite dan hiervoor. Als dit zo blijft lijkt het me toch verstandiger om weer eens een afspraak te maken met de dierenarts… Het voelt in ieder geval helemaal niet goed… Beetje gespannen, onrustig, sterk emotioneel beladen situatie momenteel… Natuurlijk, als haar tijd gekomen is dan is dat nu eenmaal zo, maar aan de andere kant….. Hoef ik niet uit te leggen denk ik…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: