Werkzaamheden computer Daniëla, duidelijke aanwijzingen herstel van borderline Peggy in periode voor haar suïcidepoging, a.s.bezoekje tandarts.

Ma.22 november 2010 >> Helaas kan ik dit berichtje niet zo lang maken als ik eigenlijk had gewild, maar toch even een klein berichtje. Het waren een aantal druk bezette dagen, waarin ik vooral aktief ben geweest met pogingen om nog wat te maken van Daniëla’s oude computer, en om daarnaast haar internetplusbellen aansluiting af te ronden. Begrijpelijke poging van haar om zelf een geheugenbankje in haar PC te installeren, maar dat was een verkeerd type geheugenbankje, en ze had het ook verkeerd gëinstalleerd in haar PC, en vervolgens bovendien de stroom op het apparaat aangezet. En ja….dat gaat natuurlijk niet goed. Sindsdien heeft haar pc het helemaal opgegeven en is onbruikbaar geworden. De onderdelen voor haar bijna tien jaar oude computer zijn vrijwel allemaal niet meer leverbaar, en maar dat wil tot nog toe niet echt goed tot haar doordringen geloof ik, en doet toch nog allerlei pogingen om het apparaat alsnog gerepareerd te krijgen, wat haar een enorme berg onderzoekskosten gaat kosten… Zonde van alle moeite en van het geld bovendien.

Maar goed, ik ben een aantal dagen geleden toch begonnen om de oude computer van mijn vader te voorzien van windows xp en alle bijbehorende software, en deze operatie lijkt geslaagd te zijn. Ik kan deze computer best missen en Daniëla mag hem zo van me overnemen wat mij betreft. Begin vorig jaar voorzien van meer intern geheugen en een nieuwe grafische kaart. Draait als een zonnetje. Of ze hem nou overneemt of niet, het is ook best wel weer eens leuk om met zo’n ouder besturingsprogramma aan de slag te gaan. Ik heb bovendien nog veel software in huis wat niet draait onder win.vista of win.7, en dus komt die software nu alsnog van pas…. Nu nog een verloren gegane partitie op de harde schijf proberen te herstellen, zodat de c-schijf, als alles goed gaat 570- i.p.v. 309 Gbyte groot zal zijn, meer dan ruim voldoende denk ik dan….

Afgelopen zaterdag was het uitzonderlijk druk bij de supermarkt hier om de hoek, een beetje chaotisch vond ikzelf. Dat doe ik dus ook voortaan niet meer, tenzij absoluut noodzakelijk. Wel kwam ik er nog iemand tegen die kwa uiterlijk toch wel opvallend veel gelijkenissen vertoonde met de moeder van Peggy, maar toch, voor hetzelfde geld was het gewoon iemand die erg op haar leek. Bovendien is het me al zo vaak in mijn leven overkomen dat ik bekende mensen dacht tegengekomen te zijn, waarvan bleek dat ik ernaast zat later. Maar toch, ik heb uiteindelijk een eeuwigheid in de rij moeten wachten bij de kassa. Nou heb ik nooit haast in het leven, maar het duurde wel erg lang; zo was er iemand voor me die zoveel boodschappen in de kar had zitten alsof het leek alsof alles voor niks te koop was. Nou ja voor niks…., ruim 150 euro aan levensmiddelen, daar moet ik twee weken van zien te leven……

Vanmiddag heb ik een afspraak voor een nogal complexe behandeling bij de tandarts. Niet leuk, maar ja, toch wel even nodig. Ik hoop dat ik deze keer, net zoals vorige keer, niet zo veel en zo lang last zal blijven houden van de verdovingsinjekties. De vorige keer voelde ik me tot laat in de avond zowel lichamelijk als geestelijk niet echt geweldig, terwijl me was verteld dat ik al na enkele uurtjes geen hinder meer zou hebben van de verdoving. Ik denk er toch goed aan te doen om hem nog even daaraan het herinneren, temeer daar dit een vrij ingrijpende operatie gaat worden. Voor de rest verder ook bewust niks gepland voor morgen.

Het is eigenlijk onmogelijk om e.e.a. in woorden uiteen te zetten, maar toch probeerde Peggy als energie, ook gisterenavond weer om me ervan te overtuigen dat ze al enige tijd voorafgaand aan haar sprong, na een duidelijk voor haar voelbaar proces van herstel gedurende de maand december 2009 als gevolg van de reiki op afstand die ik bij haar sinds november vorig jaar ben gaan toepassen, volledig was hersteld van haar borderline. De echte doorbraak in dezen kwam al enkele minuten nadat ik na die laatste pijnlijke bezoekmiddag van 27 december 2009 i.v.m. de buitengewoon pijnlijke en arrogante opstelling van haar ex-partner, weer was vertrokken van de gesloten afdeling naar huis toe… Dit heeft ze al zo vaak eerder geprobeerd duidelijk te maken, doch de energie die tegelijkertijd duidelijk voelbaar werd was zo intens zuiver en krachtig, dat me dat toch van e.e.a. heeft overtuigd. Ze had een andere reden voor haar sprong van oudejaarsdag vorig jaar…, die in het geheel niets met psychisch lijden te maken had, kon hebben dus……

Helaas kan ik er nu niet verder op doorgaan, maar ik hoop een volgende keer wel.

Groeten van Boudewijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: