Vrij stabiele periode, experiment met ander website-ontwerpprogramma en werkzaamheden aan websites, overig nieuws…

Za.4 december 2010 > Recentelijk ben ik wat gaan experimenteren met een ander website-ontwerpprogramma, Website X5 evolution 8, van het bedrijf Incomedia. Mogelijk dat ik dit programma later ga gebruiken voor nieuwere en of reeds bestaande websites. Voordeel van dit programma is onder andere dat het beschikt over niet minder dan 1.400 aanpasbare website-layouts, als basis voor een website. Er zitten heel veel mogelijkheden in dit ontwerp-programma verborgen, zoals dat ook in de bijbehorende handleiding valt te lezen. Voorlopig echter zal ik, zodra de uitgebreidere originele versie van de Website van Boudewijn is overge-plaatst naar www.wakkerbewustzijn.nl, de standaardwebruimte, behorende bij mijn internet-aansluiting, gaan gebruiken voor het experimenteren met dat nieuwere programma. Het programma heb ik enige tijd geleden met een zeer aanzienlijke korting van hun website gedownload en op een schijfje gebrand. De bijbehorende uitgebreide handleiding is weliswaar in het Engels, maar dat laatste mag geen problemen opleveren… Een handleiding van wat voor produkt dan ook is iets wat ik tot op heden in mijn leven, in principe nog slechts uiterst zelden nodig heb gehad, hooguit om, zoals in dit geval, de uitgebreidere funkties en mogelijk-heden van deze software te kunnen leren kennen. Echter, Webcreator 5, het programma waarmee ik tot nog toe heb gewerkt, blijf ik in principe gewoon gebruiken voor de bestaande websites. Al wil ik op de wat langere termijn toch proberen om de huidige websites in een nog wat professioneler jasje te steken, waarbij ik de volledige inhoud van de sites mogelijk ook in het nieuwere toekomstige ontwerp zal overnemen. Maar dit is iets op de langere termijn……

Morgen, zondag, ga ik wat verder werken aan de bestaande websites, maar de eerstvolgende update van de websites wil ik pas gaan plaatsen op het moment dat er wat meer dan gebruikelijk, uitbreidingen en eventuele aanpassingen aan zijn verricht, ik hoop uiterlijk een aantal dagen voor de Kerst, in ieder geval in de tweede helft van december.

Verder gaat het momenteel wel vrij aardig met mijzelf, kwa emotioneel welzijn en de stabiliteit daarvan. Weliswaar zit ik, wat het niveau van welzijn betreft, nog lang niet op het meest ideale niveau zoals vorig jaar november en december, maar toch, wel aanzienlijk beter dan ik eigenlijk had verwacht, eerder dit jaar. Bovendien ervaar ik duidelijk veel meer en ook veel langdurigere periodes van innerlijke rust. Dat is toch positief, en het niveau van bewustzijn bevindt zich al wat langere tijd toch al een merkbaar stukje boven de meest gangbare, conventionele buitenste grenzen van een zuiver theoretisch bewustzijn. Er wordt, kosmisch gezien ook van alles gedaan en heel hard aan gewerkt om het niveau van welzijn, gegeven de omstandigheden, zo optimaal mogelijk te houden en zo mogelijk te verbeteren. Ik heb via Peggy ook al doorgekregen dat 2011 waarschijnlijk al een veel beter jaar gaat worden dan 2010 is geweest, vooruitlopend op verdere ontwikkelingen in ons contact later, waarschijnlijk zo rond einde 2012, het begin van wat wel de Nieuwe Tijd wordt genoemd. Ik vind niets meer vreemd in het leven. Maar andere keer meer daarover.

Nog nooit eerder heeft m’n Bewustzijn zulke forse en ook duurzame veranderingen ondergaan, kwa grensoverschrijdende ontwikkeling daarvan, als in dit jaar 2010. Wat niet wegneemt dat dit jaar nog altijd, gemiddeld gezien, wat mijzelf betreft, kwa emotioneel welzijn, veruit het allerslechtste jaar is wat ik tot op heden ooit in mijn leven heb ervaren. Maar er is wel veel meer hoop gekomen op betere tijden, ja zelfs zo nu en dan op tijden die het tot nog toe hoogste niveau van positief welzijn (half november 2009 t/m 30 december 2009), voor wat mij persoonlijk betreft, nog wat zou kunnen gaan overstijgen. Daarvoor is het nu echter, helaas, nog iets te vroeg. Maar toch, hoop doet leven….

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: