Zeer verdrietige avond omtrent plaatsing berichten op mijn publieke Hyves pagina door ex partner samen met haar nieuwe partner……..

Ma.6 december 2010 / nacht >> Wat een afschuwelijke avond. Er staan enkele niet op waarheid berustende berichten, geschreven en geplaatst op mijn publieke Hyves pagina door mijn ex en haar nieuwe partner; berichten die niet alleen bol staan van de onwaarheden, maar ook uitermate kwetsend is wel de opstelling van de nieuwe partner van mijn ex, in nogal platte groffe bewoordingen, met – voor de tweede keer – een bedreiging. Ik werd aangevallen om het feit dat ik de zeer menselijke behoefte voelde om, zonder daarbij echter namen te noemen! – te vertellen hoe ik het vroegere huwelijk ervaarde met mijn ex. Er is, zolang je geen namen noemt van personen, niets menselijkers dan je open op te stellen in het leven, je te uiten… Daar wordt echter, in onze huidige tijd, maatschappelijk gezien, echter nogal moeilijk over gedaan, als man zijnde….. En ook hier weer ben ik daarop aangevallen, omdat ik alleen maar een meer menselijke en ook natuurlijke kant wil kunnen uiten… Daarnaast nog andere leugens, die niet op waarheid berusten, ja het was zelfs zo dat de werkelijkheid werd omgekeerd, oftewel als zou ikzelf een narcist zijn. Harder, pijnlijker kunnen mensen me niet treffen. En dan notabene op zo’n publieke pagina als Hyves. Leuk, het vertekende beeld wat hieruit mogelijk zou kunnen ontstaan omtrent mijzelf, bij mensen die ook geregeld op mijn Hyves pagina kijken. Leuk ook als je een nieuw sociaal netwerkje aan het opbouwen bent…….

Ik werd door e.e.a. de afgelopen avond in emotioneel opzicht behoorlijk zwaar getroffen, geraakt. En een duidelijk ervaren van misbruik van iemands hooggevoeligheid!

Eerdaags ga ik wat privacy instellingen op deze website enigszins aanpassen en de toegang van het Hyves account van mijn ex tot grote delen van deze site blokkeren. Nieuw contact ondermijnt mijn gezondheid, dat blijkt wel weer, en bovendien, het kost me ook bergen met energie, en daar voel ik niks meer voor! Zeker niet na zo’n jaar als dit…. En dan nog openlijk zelf beschuldigd worden een narcist te zijn. Ik doe er bewust verder niks meer mee, maar ik heb er gewoon geen woorden voor.

Ze had ook eens moeten weten wat voor een berg emoties er in de echtscheidingsperiode loskwamen bij mijn ouders, die me al jarenlang probeerden te waarschuwen voor datgene wat ikzelf langere tijd niet meer inzag, een sluipend en gevaarlijk, slopend proces in onze relatie waarvoor ik echter jarenlang volkomen blind was. Nee, ik wil hiermee niet weer opnieuw geconfonteerd worden, en dat gebeurt dus ook niet meer. Dit laatste zijn geen “stoere” woorden, allesbehalve dát, maar is niets meer of minder dan pure zelfbescherming. Er zit geen aards, voor een ander zichtbaar, menselijk wezen naast me om me in dezen ook emotioneel te kunnen steunen, dus, zeker in dit soort van situaties, is het een absolute must om voor mezelf op te komen en heel hard op de rem te trappen!

Toch maar proberen om wat te rusten, voor zover mogelijk in deze emotionele  toestand…..

Boudje..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: