Even een berichtje ter verduidelijking…. Dit gaat véél te ver!!

Di.7 december 2010 //00:11u. >> Ik voelde de behoefte langs deze weg het een en ander te verduidelijken in de richting van diegenen die me bij herhaling zowel via m’n Hyves pagina, als via de vaste telefoon als via de mobiele telefoon als via meerdere haatdragende en bedreigende sms berichten, sinds mijn afgelopen opnameperiode in december 2009, in ernstige mate psychische overlast en schade hebben bezorgd. M’n ex en ik hadden destijds, in de echtscheidingsperiode afgesproken: GEEN CONTACT MEER, en dat betekent dus ook GEEN CONTACT MEER, ook niet door een simpele vraag over mijn hond Debby op Hyves! Dat je je niet aan deze afspraak hebt gehouden is jouw eigen keuze geweest, maar ook je eigen verantwoordelijkheid…

Het boek omtrent ervaringen uit mijn afgelopen huwelijk heb ik al lang geleden met veel succes afgesloten; het is NIET de bedoeling dat deze dingen van vroeger door derden echter weer worden geheractiveerd, en zeker niet in deze belangrijke krachtgevende ontwikkelings- en bewustwordingsperiode van m’n leven, volgend op de pijnlijkste ervaring ooit, eerder dit jaar, het overlijden van een hele lieve en zielsverwante vriendin en borderliner Peggy.

Er is niets menselijkers dan openhartig zijn naar de buitenwereld toe omtrent ook de minder leuke ervaringen in het leven, en zo ook via het internet. Daar is niets mis mee. Ik voelde in dit kader ooit de behoefte om, daartoe gedreven door een zeer gezonde emotie, iets te schrijven over de, laat ik het voorzichtig zeggen, minder leuke ervaringen uit mijn afgelopen huwelijk. Ik heb daarbij echter, in verband met een ieders recht op privacy, bewust GEEN namen genoemd of ook maar één moment willen noemen! Het zijn, net als al hetgeen ik schrijf of heb geschreven over dergelijke ervaringen, beschrijvingen van ervaringen die uit het hart zijn voortgekomen, met allerminst op de persoon zelf betrekking hebbende kwade bedoelingen!!

De oorzaak van het feit dat daar in kringen van mijn – nogmaals – niet bij naam te noemen ex partner en in het bijzonder haar nieuwe partner, anders over wordt gedacht is echter iets wat heel duidelijk buiten mijzelf ligt, maar te maken heeft met totaal uit balans geraakte denkpatronen

Ik wil gedurende mijn verdere levensjaren, ook in emotioneel opzicht (positief en negatief)nu eindelijk eens mezelf kunnen zijn en ook blijven, en me niet langer gebonden voelen aan maatschappelijke taboes en seksegebonden rollenpatronen die me een zuiver te eenzijdig rationele levenswijze voorschrijven, als man zijnde. Ik pas er na al die jaren toch echt voor om me in dezen als een kuddedier te blijven opstellen, met alle psychische problemen vandien!  Dit even ter attentie van die naaste persoon van mijn ex, die bij herhaling de laatste tijd in grove, bedreigende bewoordingen misbruik heeft geprobeerd te maken van mijn overgevoeligheid. Het gegeven, notabene publiekelijk, op mijn openbare Hyves pagina, geheel ten onrechte beschuldigd te worden van iemand met een Narcistische Persoonlijkheids Stoornis is iets wat mij emotioneel zo diep heeft geraakt dat ik daar wel degelijk emotioneel door beschadigd ben geraakt. Ik heb deze krabbels verwijderd van de Hyves pagina, en de toegang tot deze site geblokkeerd voor het Hyves account waaronder deze berichten zijn binnengekomen. Het blijkt wel weer eens hoe gevoelloos sommige mensen kunnen zijn, en, ironisch genoeg, het tegenovergestelde beweren te zijn……..

Dat dit geschreven is vanuit de pure, zuivere emotie, wil niet automatisch zeggen dat e.e.a. een overtrokken beeld van de werkelijkheid zou zijn, zoals ik die zelf ervaar, en die een ander wezen, ook al is hij of zij nog zo verschillend kwa manier van denken, serieus zou behoren te nemen in deze wereld die helaas nog vaak veel te rationeel is ingesteld, is doorgedraaid in dit opzicht. (Dat dit helaas ook nodig is om uiteindelijk als mensheid weer een te worden met een ieders natuurlijke spirituele aard – wat ook wel de Nieuwe Tijd wordt genoemd – is een ding wat voor mij, en zovele anderen, absoluut zeker is; een periode, volgens berekeningen na 21 december 2012, waarin religie en wetenschap samen een zullen worden… Maar dat valt buiten de context van dit verhaal…., zie www.wakkerbewustzijn.nl, site in wording).

In het belang van m’n eigen gezondheidstoestand en verdere ontwikkeling, nogmaals een allerlaatste dringend verzoek aan het duo ex + partner, met betrekking tot die eindeloze stroom van lastigvallerij, hetgeen ik als een serieuze vorm van geestelijke mishandeling heb gevoeld, heb ervaren:

STOP HIERMEE ! ! !

EN…….LAAT ME IN M’N WAARDE ! ! !

Op advies van éen van m’n allerbeste vrienden ben ik voorlopig enige tijd NIET bereikbaar op mijn reguliere mobiele nummer 06-215….enz…., ook niet via de vaste lijn, maar wel via mijn mobiele prepaid-nummer wat nergens op internet staat aangegeven, maar wat alleen bekend is bij mensen waarmee ik regelmatig contact heb.

Ik hoop dat dit verzoek positief zal gaan uitwerken, en anders zie ik mezelf toch echt geen andere keuze om – hoewel ik er een gruwelijke hekel aan heb om in dat mogelijke geval een machtsmiddel te moeten hanteren – mede op advies van een vertrouwensper-soon, aangifte te gaan doen bij de politie, van stalking in dit geval.

Terugkruipen in m’n eigen schulp, mijn vanuit het hart geschreven anonieme ervaringsverhalen uit de periode jan.1998 t/m okt.2007, zoals deze pas goed loskwamen in de periode na afloop van deze relatie, van deze weblogsite verwijderen, overeenkomstig de eis die me middels een dreigement werd opgelegd…….ik pieker er niet over! Er is niets mis mee om, als het om personen gaat in anonieme vorm, te schrijven over je ervaringsverhalen, zo ook op het internet. Er is niets mis mee om ook langs die weg je meer menselijke kant te laten zien, zo ook hier op het web. Met allerminst kwade bedoelingen bovendien….

Dit wilde ik even kwijt…..

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: