Bezoekje aan politiebureau, melding gedaan van aanhoudende stalking….

Do.9 december 2010 >> Vanavond weer opnieuw stond de telefoon tussen 19.00- en 19.30 u., ditmaal op m’n vaste nummer, wederom enige tijd roodgloeiend. Achterelkaar rinkelde de telefoon. Er werd niks gezegd, hoorde allerlei huiselijke geluiden op de achtergrond, maar ook een geluid wat ik uit duizenden herken, namelijk het slaan van de klok wat me doet denken aan het ouderlijk huis van m’n vroegere schoonouders. Weer opgehangen, onmiddellijk erna weer telefoongerinkel, tot gek wordens toe, totdat ik op een zeker moment de stekker van de telefoon uit het modem heb getrokken.

Ik was het zat (zie ook weblog hieronder, 7 dec.), contact opgenomen met een hele goede vriend om even m’n hart te luchten, en heb toen samen met m’n moeder een bezoek gebracht aan het politiebureau en melding gedaan van stalking. Ik ben het zat, na een leven lang door zoveel figuren geestelijk beschadigd te zijn geweest. Geestelijke mishandeling zou je het ook wel kunnen noemen, zo voelt dat wel degelijk. Hoewel zowel ikzelf als m’n moeder ter plekke emotioneel eventjes inelkaar stortten, werden we evenlater goed opgevangen door een aardige jongeman, die ik nog ken uit m’n schoolperiode, en die al geruime tijd werkzaam is bij de politie in Amstelveen. Na hem de nodige informatie verstrekt te hebben, spraken we het een en ander af met elkaar (wát dat vertel ik liever niet).

Hoewel ik er eerlijk gezegd een gruwelijke hekel aan heb om zonodig een machstmiddel te moeten toepassen, m’n gezondheid lijdt eronder. De diepe wond die ons bijna tien jarig samenzijn had veroorzaakt heb ik destijds met heel veel energie kunnen dichten, het hoofdstuk kunnen afsluiten, maar nu ligt die oude wond weer ineens helemaal open. Er zijn grenzen, grenzen die vanavond ver zijn overschreden. Het heeft tijd nodig om weer te helen. Dat gaat uiteindelijk ook wel weer lukken, dat is een ding wat zeker is. Ik word – iets waarover ik al zoveel heb geschreven op deze weblog en elders op mijn websites – omringd door zoveel duidelijk voelbare positieve energie, dat zal zelfs de diepste wonden daardoor weer volledig kunnen helen, al zal er best wel weer enige tijd voor nodig zijn…

(De energie van Peggy is hier al sinds februari permanent aanwezig, plus communicatie langs telepatische weg. Zo liefdevol, nog altijd, en het is zelfs zo dat ze er eerder dit jaar ,toen zich (al was ik me daar in eerste instantie in het geheel niet van bewust) onder toevloed van meerdere opeenvolgende overlijdensgevallen in een kort tijdsbestek, ook bij mij een zekere mate van borderline-gevoeligheid leek te gaan  ontwikkelen, langs diezelfde Liefdevolle weg van onmeetbaar krachtige positieve energie en via de telepathie, in korte tijd in was geslaagd een einde te maken aan dit sluipende gevaar in mezelf en daarmee tegelijkertijd een mate van bewustzijnsontwikkeling heeft doen ontwaken die de grenzen van het gangbare zuiver theoretische bewustzijn van de meeste mensen inmiddels in positieve zin al heel ver heeft doen overstijgen. Deze uitermate kostbare, leerzame en krachtige bron van positieve energie is ook de enige reden waarom ik, spiritueel gezien, nog leef, in aardse termen gesproken)

Ik ben de afgelopen tijd o.a. in ernstige mate gehinderd via email, sms, telefoon en Hyves. Tijdens mijn moeizame huwelijk met haar, heb ik ooit eens met veel pijn en moeite de kracht kunnen vinden om haar (niemand is het immers waardig te worstelen met psychische problemen!) te adviseren met haar problemen naar de hulpverlening toe te stappen, in plaats van weer opnieuw energie aan mij te onttrekken… Toen vertelde ze me o.a. “met mij is niks mis, ik heb geen hulpverlener nodig”. Goed, is haar eigen keuzevrijheid natuurlijk, maar intussen…………………..

In mijn weblog van 7 dec. jl., heb ik haar (maar ook haar bedreigende partner) nogmaals dringend verzocht te stoppen met deze aanhoudende pogingen tot inmenging in mijn leven, na een toch al zo emotioneel jaar als 2010 is geweest. Maar nee, dat heeft dus niet veel geholpen, zo bleek ook vanavond weer. En daarbij gerekend MIJ (publiekelijk, in het openbaar, via mijn Hyves pagina notabene; deze berichten zijn verwijderd en heb haar account de toegang tot m’n Hyves pagina geblokkeerd) openlijk en bij naam (!!) beschuldigen een Narcistische Peroonlijkheid te zijn, nee, dat heeft me, tot op de dag van vandaag, zo diep geraakt ,emotioneel, dat de maat nu echt vol is! Misbruik maken van iemands hooggevoeligheid is een zeer kwalijke en ongezonde zaak, met alle risico’s vandien…

Ik sprak vanavond m’n beste goede vriend, die zich inmiddels toch ernstig begint af te vragen of een proces-verbaal in dit verband niet beter zou zijn. Ik heb afspraken gemaakt met de politie, en laat me hierover niet verder uit…

Toch maar proberen alsnog wat te gaan rusten. Morgen zal ik weer eens in m’n emailbox kijken, want ik houd alles wel in de gaten. Ik ben voorlopig minder goed  bereikbaar onder mijn vaste telefoonnummer en via het mobiele nummer waarop abonnement berust (06-215………..enz…). Wel via een ander nummer, wat ik binnenkort persoonlijk een aantal mensen zal doorsturen via sms/email.

Boudewijn

www.wakkerbewustzijn.nl

www.boudewijnhoogsensitief.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: