Hieronder het artikel, de weblog die ik daarstraks al eerder op deze weblogsite heb geplaatst, maar nu een enigszins bijgewerkte versie. Ik vond het wel aardig, om deze tekst te plaatsen op…www.relatieplanet.nl. Welke zekerheid ik heb dat zoiets in de toekomst tot’resultaten” zal gaan leiden? Geen enkele! Gedachte (hi hi…) moet dat dan? Mijn nieuwe levensmotto is: Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Over erotiek in de komende Nieuwe Tijd…, monogaam, versus polygaam. Maar vooral….Wat is erotiek nu nog, anno 2010…….

14 december 2010

Beste bezoeksters van relatieplanet,

Ma.13 december 2010 >> Ik bedacht me net, wat is erotiek nu eigenlijk nog, dik 2000 jaar na het begin van onze jaartelling, van op bezit en voorwaardelijkheden gerichte omgangsvormen met elkaar…

Ik bedoel hier al dat (hi hi) gangbare primitieve gepruts, voortkomende vanuit het egobewustzijn alleen, zo van: Als ik haar daar aanraak, dan gebeurt er dát… Dat noem ik geen oneindig veel diepergaande positieve beleving van de erotiek meer, zoals de natuur dat ooit heeft bedoeld. Toch is ook dat iets wat in de Nieuwe Tijd heel sterk gaat veranderen, zonder krampachtig in en vanuit ons egobewustzijn gestuurde handelingen; een volledige overgave aan het hier en nu, aan de tijdsloop, waarin wij mensen de wekker (symbolisch gesproken wel te verstaan…) de wekker, de klok als het ware in de prullenbak hebben gedeponeerd. Want ook de faktor tijd speelt niet alleen in het leven anno 2010 in bredere zin een overheersende rol, maar ook in de erotiek, zo van: “Schat, ik heb maar tien minuten, ik moet over een half uurtje op m’n werk zijn”, waarbij bovendien ook zo’n slordige 99% van de tijd aan de uiteindelijke geslachtsdaad wordt besteed, en slechts 1% van de tijd, en vaak nog veel minder dan dat, aan het voorspel. Maar wat een uitermate primitief gepruts is dat eigenlijk (hi hi), en uitermate eenzijdig egogericht bovendien. Waarmee niet automatisch is gezegd dat we nu met z’n allen het begrip tijd zouden moeten afschaffen, nee, maar wat ik bedoel te zeggen is het volgende: Er is wel een zeer wezenlijk verschil tussen de tijd respekteren, en het in kwa mate van diepgang, per individu verchillend in diénst staan van de tijd. Dit alles is geen oordeel, maar een conclusie…

Maar goed, over erotiek gesproken, in de toekomst zal het liefdesspel, maar ook het leven in bredere zin, niet meer langer kunnen worden beheersd en bestuurd vanuit ons egobewuste doelbewuste handelen, maar voortkomen vanuit een leven vanuit het hier en nu, vanuit de heel menseigen zijnde intuïtieve stroom, in z’n zuiverste vorm. Het lijkt me een ware extase. Waarom bijvoorbeeld niet een uurtje of zes uittrekken voor het liefdesspel. Het voorspel, het kan me niet lang genoeg duren. Het moet iets heel moois zijn. We zullen het met z’n allen gaan ervaren in de Nieuwe Tijd. Kwestie van universeel bewustzijn….

Dit laatste doet me ook weer even terugdenken aan een ervaring, gisterenavond, tijdens een avondwandeling met m’n hond Debby, buiten, toen ik een mij niet geheel onbekende charmante jonge vrouw tegenkwam, die eveneens haar hond uitliet. Ik voelde niet de geringste behoefte om haar zomaar aan te raken, maar alleen al de aanwézigheid van een leuke jongedame is iets, een ervaring, waar ik om het maar eens voorzichtig te zeggen, zeer intens, en wel uren achterelkaar van kan genieten. Het maakt een energie in je los, nou hoor, daar zijn gewoon geen woorden voor… We zullen dit in de toekomst allemaal gaan ervaren als mensheid, een tijdperk waarin ieder mens weer zal zijn teruggekeerd in z’n originele staat als androgyn wezen. De wereld komt dan weer, maar ook in zovele andere opzichten, weer opnieuw tot (een veel dieper niveau)….tot Leven….En ook een leven met zoveel meer dynamiek erin. Het zal een ware Wow-ervaring gaan worden, niet alleen voor mijzelf, maar voor letterlijk ieder mens op onze planeet. De stad Amstelveen als het spirituele centrum, de hoofdstad van niet alleen ons eigen landje maar……van de hele wereld…. Wow, ik voel het tot diep in m’n hart, en….tot in een zeker lichaamsdeel. (gaat af jij…..koest, gaat liggen!)

Ik manisch depressief? Nee, manische depressiviteit bestáát niet eens; het is een zuiver eenzijdig rationele omschrijving van een natuurlijke geestestoestand, zoals deze in de oertijd nog heel ‘normaal’ was, om dat rotwoord maar eens te gebruiken…., in de tijd nog voordat wij mensen de natuur, en daarmee ook de gééstelijke natuur van ons mensen, door middel van het egobewustzijn aan onszelf zijn gaan onderwerpen…. De resultaten? Letterlijk alle huidige aardse problematiek!

Deze kreet, manische depressiviteit, is bovendien gecreëerd door iemand die bovendien zelf geheel búiten de ervaring zelf staat! Of ik dit alles kan bewijzen? Wát, in woorden? Want hoe kun je een ervaring, iets voelbaars, bijvoorbeeld in geschreven vorm, in de meest letterlijke betekenis van het woord tot in de kern voelbaar (en dus bewijsbaar) maken, bijvoorbeeld door met je vinger over de lettertekens heen te glijden?(doordenkertje)… Of ik dit kan bewijzen. Nee MOET dat dan? Bewijzen, van welke aard dan ook, gecreerd vanuit ons egobewustzijn alleen, ZIJN geen bewijzen, ….maar slechts illusies., en slechts een van de vele illusies die ons hedendaagse menszijn, verdrietig genoeg, ‘kleuren’, in de negatieve betekenis van het woord wel te verstaan. We hebben geen bewijzen nodig. Het enige echte bewijs ligt in de per individu verschillende ervaring en niet in de bovendien ook nog eens gestandariseerde theorie alleen!!!!!!!!!!!

Maar nogmaals, dit alles gaat veranderen…, op m’n erewoord! Dat is een Natuurwet!, een Kosmische wet, ofwel een Universele wet! Het einde der tijden nabij? Nee ook dat is een illusie; dat zou pas zo zijn als de mens van nature geen uniek spiritueel wezen zou zijn… In de hoofden van vele mensen (en dus niet alleen aan hen wie een psychiatrische diagnose ten laste is gelegd) woedt ‘oorlog’ ; iets wat ikzelf tot voor kort een heel leven lang heb ervaren. Maar toch, en dit geldt voor iedereen, helaas ook nodiig om toe te gaan treden tot een universele staat van bewustzijn, in volledige harmonie met zichzelf, en van daaruit ook met betrekking tot alles wat leeft op aarde, en tot heel ver daarbuiten….

Niemand is het waardig om in welke vorm dan ook, te lijden aan het leven. Het is aan ieder indivdiu zelf om in dezen een uitweg te vinden uit de misère, uit de chaos. Dat kan een buitenstaander niet doen, dat kan een ieder mens zelf, geheel op eigen kracht!! Dat is een natuurwet! Dat kan, wil en mag ik ook niet voor een ander mens doen, ….want anders zou de geschiedenis van de achterliggende 2000 jaar van ‘ontwikkeling’ zich herhalen… Al is dit laatste tegelijk ook iets waarover ik verder geen uitlatingen zal doen, om een reden van een wel zeer persoonlijke aard.

Maar om nog eventjes terug te komen op het onderwerp erotiek, hoewel ik het (hi hi) allerminst meer als een probleem ervaar, soms wel erg moeilijk kiezen hoor tussen al die mooie vrouwen op deze wereld. Gedachte: MOET dat dan? Hoezoo maar omgaan met één vrouw? Wow !! Al zou het me in dezen ook in het geheel niets verbazen dat er zoiets staat geschreven in het destruktieve, minder goede gedeelte van de Bijbel (het Nieuwe TestamenT???), als zou de mens van nature monogaam zijn geweest. Dat, en nog zoveel andere dingen buiten dit laatste, is een leugen, ooit verzonnen door lieden (incarnaties van de duivel en zijn demonische volgelingen) die de oorspronkelijke boodschap van het evangelie (overeenkomstig het Oude Testament????), met doelbewuste kwade bedoelingen, volledig uit z’n voegen hebben gerukt en er allerlei leugens aan hebben toegevoegd. Wij mensen hebben vervolgens, van generatie op generatie, in onze onwetendheid, deze verzonnen leugens aan elkaar doorgegeven. We zijn als mensen dus eigenlijk als ratten in de val gelopen en nogal logisch in tal van onwaarheden zijn geloven, waaronder de illusie van de volledige maakbaarheid van ons menszijn vanuit het egobewustzijn alleen in het bijzonder….. De mens is van nature juist polygaam, zoals ik dat al geruime tijd geleden heb onderzocht via het internet. En dat is WEL de Waarheid! (tip: Google eens, bijv. onder polygamie).

En, als iemand me zou vragen of God ooit de wereld heeft geschapen, heeft gecreërd? Het antwoord is simpel , zo verschrikkelijk, werkelijk ontzettend eenvoudig… God was, voor z’n huidige vorm als energie, óók een menselijk wezen! Maar bestonden er 15 miljard jaar geleden al mensen, toen uit de oerknal ons universum en dus ook onze aarde was ontstaan? Het antwoord is simpelweg NEE, dat is onmogelijk. En ook dit is geen oordeel, maar een conclusie. En wij mensen altijd maar denken dat al datgene wat nieuw is, automatisch ook altijd beter zou zijn….. Ik bedoel maar…. Ik ken de bijbel, evenals zovele andere boeken, inhoudelijk gezien nog niet, maar heb er in de loop der jaren wel het e.e.a. over gehoord op de radio…

Ik ben enkele dagen geleden volledig hersteld vanuit een middelmatig vergevorderd proces…wat Borderline heet, evenwel zonder enige hulp vanuit de psychiatrie. Maar dat is weer een heel ander verhaal..

En, buiten dit laatste, er zou ook best weleens wat meer gelachen kunnen worden in deze tijden van overwegend negateive berichtgevingen vanuit de diverse media. Op een nog véélo meer dan algemeen gangbaar verworden niveau. Maar ook dat is weer een heel ander verhaal (hi hi)

Ik ben aan een nieuw leven begonnen, jong van geest en uitstraling, en vol van nieuwe levensenergie. Al vind ik het eigenlijk wel een beetje ongezellig om nog langer alleen verder te gaan in dit leven…….Nou ja leven?, ik ben éigenlijk nog niet eens geboren! Al zal ook dit slechts een kwestie….van tijd, een jaartje of twee, vooruitlopend op 21 december 2012, volgens allerlei stromingen vanuit diverse invalshoeken die allemaal eensluidend op diezelfde datum uitkomen, het begin van de Nieuwe Tijd… Het zal één oneindig grote Wow-ervaring gaan worden voor ieder mens. Nou ja, eigenlijk heb ik dat woordje de Wow evaring gejat van Microsoft, die bij de introduktie van zijn vorige besturingsprogramma Windows Vista al had aangekondigd dat dit een gigantische wow ervaring zou gaan worden. Want wat betekent eigenlijk het woordje “Vista”? Het betekent “Helder zicht”……. (op de toekomst)…

Een hartelijke groet van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: