Moeilijke tijden, crisistoestand

Momenteel zit ik behoorlijk diep in de puree. Ik mag zelfs met niemand bellen, heb geen vrijheden, heb contact gezocht met de pvp’ er  (patienten vertrouwens persoon), maar deze is niet bereikbaar, mijn behandelaar vera ritzen in amstelveen is niet bereikbaar. Geld is op, pasjes liggen thuis. Er schijnt een foto in de krant gestaan te hebben dat het huis zichtbaar in vlammen stond, maar het is een gemanipuleerde foto. Ik ben officieel genezen verklaard, maar mag niet weg. Ik word ervan beschuldigd (al dan niet indirekt) mijn eigen flat in brand gestoken te hebben.

Jammer dat ik niet mag bellen, want anders had ik zeker contact opgenomen met de politie amstelveen, of zij me misschien uit deze gevangenis kunnen komen bevrijden.

Ik zit emotioneel hardstikke klem. Psychiaters zijn zelf hardstikke dom en Angsthazen van de ergste soort.

Ben van plan om vanavond tijdens het avondeten publiekelijk onder eigen verantwoordelijkheid mijn ontslag in te dienen.

Ik ben het zat, meer dan zat, maar wie me op de goede manier wil helpen, graag!

Groeten van BOudewijn de Kat

Spaarnepoort 1 Hoofddorp ggz in geest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: