Overplaatsing naar open afdeling De Amstelmere, Amstelveen!

Ma.17 januari 2011 >> Vandaag, veel eerder dan verwacht, ben ik overgeplaatst naar de open afdeling in De Amstelmere te Amstelveen. Na het laatste avondmaal op de gesloten afdeling in Hoofddorp werd ik per taxi vervoerd naar hier, afdeling B0, kamer 17; hetzelfde kamernummer als in Hoofddorp. Natuurlijk ben ik erg blij hiermee, en vond het toch leuk om dit even te laten weten!

In de afgelopen uren heb ik al vele sms berichtjes mogen ontvangen. De conditie van mijn vader is tijdelijk verslechterd, zo werd me door Peter verteld, verpleegkundige van de gesloten afdeling waarmee ik kort voor mijn vertrek uit Hoofddorp nog een laatste gesprekje heb gevoerd.

Morgen krijg ik hoogstwaarschijnlijk een gesprekje met een arts. Ik heb vanuit Hoofddorp begrepen dat het opbouwschema van uurtjes vrijheden zal worden gehandhaafd hier op de open afdeling.

Groetjes en tot ziens,

Boudewijn de Kat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: