Over mijn telefonische bereikbaarheid sinds overplaatsing gisteren naar open afdeling De Amstelmere, Amstelveen

Di.18 januari 2011 >> Even ter informatie. Ik ben sinds enige tijd en dus ook nu, bereikbaar op mijn mobiele nummer: 06-199.868.85. Afgelopen nacht een goede en rustige nacht gehad. De computer op de afdeling doet het goed, maar de server is wel erg traag, slechts 0,86 mb/sec. Goed genoeg in ieder geval voor email, internet en het schrijven van weblogs. Toch hoop ik dat de schade aan mijn woning meevalt en dat mijn laptopcomputer nog heel is. Ik hoop dat het mogelijk is om deze computer binnen afzienbare tijd hier op de afdeling te kunnen gebruiken, in combinatie met mijn mobiele internetaansluiting…

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: