Schade woning aanzienlijk, even een minder dagje

Vr.21 januari 2011 >> Vanmiddag even contact opgenomen met de bank/verzekeringsmaat-schappij van mijn woning. De schade aan mijn woning is aanzienlijk. Waar ik eigenlijk nog het meest zorgen over heb is wel de staat van mijn cd collectie, ruim 600 stuks. Het gaat hierbij niet zozeer om de materiele waarde, maar om de emotionele waarde van deze muziekcollectie. Binnenkort hoop ik hierover meer te weten te komen. Toch kwa emotionele gestemdheid een belangrijk mindere dag.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: