Iets beter dagje

Za.22 januari 2011 >> Vanmiddag even bezoek gehad van mijn neef en mijn moeder. Was best wel weer even prettig om bezoek te ontvangen. Gisterenavond heb ik een emailberichtje aan KPN gestuurd, met het verzoek of zij een backup kunnen maken van de website op www.boudewijnhoogsensitief.nl. Binnenkort ook een vergelijkbaar berichtje aan een andere provider waarop mijn website op www.wakkerbewustzijn.nl draait. Wel een hoop gedoe allemaal, maar het is even niet anders. Wel een veel prettigere sfeer hier op de afdeling, al mis ik natuurlijk wel heel veel hier uit mijn huis, met name de nieuwe laptop van het merk ASUS met bijbehorende mobiele internet aansluiting. Natuurlijk blijf ik hopen dat de meest belangrijke dingen uit mijn huis nog bruikbaar en intact zijn. Ik ben vandaag tot op heden iets beter gestemd dan gisteren en ga nu nog even een klein bezoekje brengen aan het nabijgelegen winkelcentrum in Groenhof.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: