Gisteren leuk dagje, vrij goed gestemd vandaag

Do.27 januari 2011 >> Gisteren ben ik met mijn moeder wat inkopen gaan doen in Amstelveen, vooral om nieuwe kleding aan te schaffen. Best wel leuk om ook eens wat andere kleding uit te zoeken, en ben wat dit betreft heel goed geslaagd. En daarnaast heb ik ook wat nieuwe schoenen gekocht, sportschoenen.

Vandaag ook weer vrij goed begonnen, afgezien dan van wat keelpijn en verkoudheids-verschijnselen. De leukste therapie-onderdelen vind ik nog altijd de creatieve therapie. Voor de rest eigenlijk weinig interessants wat therapie betreft, en voor mij eigenlijk geheel overbodig…

Vanmiddag wil ik zelf eventjes een klein bezoekje brengen aan het stadshart. Dat kan gemakkelijk in drie uurtjes, met de bus heen en weer.

Van mijn moeder mocht ik ook nog een eenvoudige nieuwe laptop computer kopen. Wel zo gemakkelijk, al heb ik dan nog niet de beschikking over een mobiele internetaansluiting.

Verder wil ik het rustig aan doe. Ik hoop dat de schade aan mijn woning meevalt, en ik hoop dit eerdaags te horen…

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: